Libnet.ro
UNICEF

16:16

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Statia

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Statia

O blonda in troleibuz. Soferul anunta: - Urmatoarea statie 1 decembrie. Blonda cuprinsa de panica: - Si mai devreme nu se poate??? . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Conferinta cu blonde

Pentru a se dovedi ca blondele nu sint proaste, s-a organizat o conferinta de presa. O blonda a fost intrebata: - Cit fac 1+1? Ea raspunde: - 5. Din sala se aude: - Mai dati-i o.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Salariul

- Acum iti voi mari salariul cu o treime, o anunta seful pe secretara blonda. - Nu sunt multumita! Vreau sa mi-l mariti macar cu o cincime! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Interviul

Directorul, foarte pretentios: Si, ia spuneti-mi domnisoara, cum va descurcati pe calculator? intreaba seful pe tanara blonda venita la interviu. Nu stiu. Pe calculator n-am incercat.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Lupul

Cica un lup dadea tarcoale la o stana. La un moment dat s-a oprit. De ce? Pentru ca nu mai avea tarcoale.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Casatoria

Alinuta la starea civila. Doamna care oficia casatoriile: - Domnisoara, va rog sa nu mai veniti cu domnul in asa stare. E a patra oara luna asta cand vine beat mort! Alinuta: - imi cer.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Fericirea

Bula si un prieten stateau de vorba: - Revelionul trecut am stat cu o mana pe bautura si o mana pe bani ca sa-mi mearga bine tot anul. dar tot nu sunt fericit. - De ce, mai Bula? - A pus nevasta-mea mana pe.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Ginerele

Cum recunosti ginerele la moldoveni? E cel care are adidasii cei mai noi.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Imitatul

Lui Bula i se plange un vecin: - Auzi Bula, zi-i lui fiu-tau sa nu ma mai imite! Bula catre Bulisor: - Hai, gata, inceteaza sa mai faci pe prostul! .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Limita de viteza

Un automobilist este oprit de un politist. Agentul ii spune ca a depasit limita de viteza, ii cere permisul si citeste: - Ooo. domnul Lucian Blaga. Poftiti carnetul inapoi si va rog sa ma scuzati. Soferul: - Dar ce.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Geografie

Profesorul de geografie: - Bula, te-ai pregatit pentru azi? - Da, domn profesor. - Atunci spune-mi unde sunt Muntii Apuseni? - La pagina 98, domn profesor.

ştiri de la B1

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2836 seconds )