Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cele mai terifiante experimente medicale cunoscute vreodata

Antena3 Antena3,
Cele mai terifiante experimente medicale cunoscute vreodata

Uciderea unui singur om este o crima, insa ceea ce veti gasi mai jos in aceasta lista, caruia nu putem sa ii spunem decat generic si macabru top, deci ceea ce veti gasi sunt planuri diabolice intocmite. continuă pe Antena3

Jocurile Olimpice de la Soci, cele mai scumpe din istorie

Jocurile Olimpice de iarna de la Soci vor fi cele mai scumpe din istorie, insumand circa 50 de miliarde de dolari. Potrivit CNN, aceste costuri vor fi cu zece miliarde peste cheltuiala Chinei pentru JO de la Beijing.

Facebook introduce sectiunea Trending, unde vor aparea cele mai fierbinti subiecte ale momentului

Facebook a lansat de joi o noua categorie, Trending, unde se vor publica cele mai urmarite subiecte de catre utilizatorii retelei de socializare, scrie Slate. com. in sectiunea de Trending vor aparea.

Cele mai tari amicale din pauza competitionala de iarna si rezultatele lor

Pana la debutului returului din Liga I, pasionatii de fotbal se pot delecta cu amicalele pe care echipele lor preferate le sustin in pauza competitionala de iarna. in continuare, va prezentam cele mai interesante meciuri programate.

Cele mai bune ceaiuri pentru sanatatea ta

Am adunat in aceste pagini cele mai utilizate ceaiuri-tratament pentru hipertensiune, gripa, insomnie si probleme menstruale. Noteaza ingredientele lor si ai grija sa le ai tot timpul in casa.

ANOFM: Peste 8.200 de posturi vacante la nivel national, cele mai multe in Cluj si Bucuresti.

Peste 8. 200 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Cluj, Bucuresti, Prahova, Sibiu, Brasov si Arad, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Potrivit datelor centralizate de ANOFM, la nivel national sunt inregistrate 8. 258 de locuri de munca. Cele mai multe oferte de munca sunt in Capitala 894) si in judetele: Cluj 1. 410), Prahova 499), Sibiu 492), Brasov 374), Arad 354), Iasi 334), Harghita 326) si .

Eurostat: Romania a avut cele mai accelerate scumpiri din UE in 2013. PSD se lauda cu ieftiniri

Vesti proaste pentru economie. Romania a incheiat anul 2013 cu cele mai accelerate scumpiri din Uniune. Potrivit datelor Eurostat, preturile au crescut anul trecut cu 3,2%, situatie la care suntem egalati doar de.

Cele mai stresante slujbe pentru 2014

Desi fiecare loc de munca vine cu propriul nivel de stres, noile cercetari ne dezvaluie cele mai stresante si cele mai putin stresante slujbe.

Cele mai bune fotografii ale anului 2013, conform National Geographic

S-a incheiat de curand concursul anual de fotografie organizat de National Geographic, iar fotografiile alese drept cele mai bune ale anului 2013 sunt absolut uluitoare.

Bistrita-Nasaud, printre judetele cu cele mai putine apeluri la Telefonul Copiilor

Potrivit situatiei pe 2013 publicate de Asociatia Telefonul Copilului, printre judetele cu cele mai putine apeluri primite anul trecut se numara si Bistrita-Nasaud, alaturi de Salaj, Harghita sau Satu Mare.

Cele mai spectaculoase HARTI! Zeci de milioane de oameni au contribuit la realizarea lor

In 2011, programatorul Eric Fischer a publicat o serie de harti care arata unde folosesc oamenii Twitterul, dar si care sunt locatiile cele mai des utilizate de unde oamenii incarca fotografii pe Flickr. Proiectul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )