Libnet.ro
UNICEF

08:00

Centrul de software al Deutsche Bank din Romania a atins 200 de angajati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Centrul de software al Deutsche Bank din Romania a atins 200 de angajati

Centrul de dezvoltare software al Deutsche Bank din Romania, DB Global Technology, a ajuns la un numar de 200 de angajati, conform obiectivului planificat pentru finele anului 2014, si va crea alte 300 de locuri de munca pana la sfarsitul anului 2016. continuă pe Ziarul Bursa

Antena 3, cea mai urmarita televiziune de stiri din Romania in ziua in care Parlamentul a aprobat arestarea Elenei Udrea

Antena 3 a fost cea mai urmarita televiziune de stiri din Romania in 9 februarie, cand Parlamentul a aprobat arestarea Elenei Udrea. Conform Kantar Media, postul de stiri IMG a ocupat locul intai in clasamentul.

EXCLUSIV Comparatie intre Anglia si Romania la Matematica pentru clasa a IV-a. Ce invata elevii britanici, in comparatie cu noua programa scolara din Romania

In Anglia, elevii invata de la 10 ani ce inseamna numerele negative si sa traseze forme geometrice pe grafice cu axe de coordonate. In Romania, la aceeasi varsta copiii invata sa calculeze schimburi monetare in lei si euro, ce este piramida, cilindrul. Si in Anglia, si in Romania, elevii invata in ultima clasa a invatamantului primar sa faca probleme cu fractii, sa calculeze procente, aria si volumul corpurilor geometrice, sa faca transformari ale unitatilor de masura. Cum sunt prezentate insa informatiile si pe ce cade accentul? HotNews. ro, cu ajutorul British Council, va prezinta, in oglinda, curriculumurile scolare la Matematica din Anglia si din Romania, pentru elevii de clasa a IV-a, la putin timp dupa ce ambele tari au introdus noi programe scolare Vezi in articol care sunt materiile obligatorii pentru copii, in Marea Britanie, in invatamantul primar care incepe de la 5 ani.

Subiectele Zilei: Baronul PSD de Buzau incasa spaga cu excavatorul; Reteta perfecta prin care primea legal bani de la firmele de casa; Prima autostrada ecologica din Romania, care va fi traversata de ursi; Cel mai vechi Homo Sapiens din Europa descoperit

Judecatorul Horatius Dumbrava: DNA si SRI au facut istorie pentru Romania si acest lucru va ramane. Judecatorul Horatius Dumbrava, membru. Cum se poate transforma ajutorul militar trimis in zone de conflict in comert cu arme in Europa. Cu cat mai inevitabil pare a se desena.

Doi cetateni israelieni, acuzati ca au atacat cibernetic sistemul bancar din Romania

Procurorii DICOOT si ofiteri de politie din cadrul Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate au efectuat marti perchezitii domiciliare pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov, in cadrul unei actiuni de destructurare a unei grupari transnationale, formata din cetateni israelieni si romani, specializata in infractiuni informatice si de spalare de bani, utilizand fonduri financiare substantiale.

VIDEO In ce conditii au ajuns sa traiasca doi soti care au fugit in Sicilia de saracia din Romania. Ce facem cu copiii nostri?

Este povestea a doi soti care au parasit in urma cu 5 ani satul natal din judetul Botosani, convinsi ca vor avea o viata mai buna daca lucreaza in agricultura italiana.

Cum te poate lasa copilul fara permis de conducere, din 14 februarie. Reguli obligatorii pentru soferii din Romania

Soferii din Romania trebuie sa stie ca, incepand cu data de 14 februarie, vor intra in vigoare o serie de reguli noi privitoare la utilizarea obligatorie a centurilor de siguranta si de fixare a copiilor in scaunele speciale din vehicule, noteaza.

Cum se transmite o scadere a pretului petrolului in rata inflatiei din Romania?

In Romania, combustibilii aveau in 2014 o pondere de 8,3% in cosul de consum al populatiei, benzina si motorina detinand impreuna aproximativ jumatate din aceasta pondere. Estimarile BNR, publicate luni dupa amiaza in Raportul privind inflatia arata ca transmisia unei scaderi a pretului petrolului in pretul carburantilor este relativ rapida - o scadere cu 10% a pretului petrolului Brent determina o contractie cu aproximativ 3,3% a pretului benzinei si al motorinei pe o perioada de un trimestru de la momentul scaderii. Transmisia este marginal asimetrica, adica o scumpire a petrolului se transmite mai rapid si cu o mai mare magnitudine in pretul la pompa decat o scadere a lui.

Swiss leaks. Cum se ascundeau banii negri, inclusiv din Romania, in Elvetia

Documentele sustrase de la filiala elvetiana a bancii britanice HSBC de catre un angajat al bancii si publicate, pe bucati, incepand din 2008, de catre publicatiile de orientare anti-capitalista, scot la iveala modul in care oameni si companii din intreaga lume si-au depozitat avutiile in depozitele bancii pentru a evita Fiscul din tara de origine sau pentru a spala bani proveniti din surse ilegale. Dintr-o asa captura, numele Romaniei nu putea lipsi.

Swiss Leaks. Cum se ascundeau banii negri, inclusiv din Romania, in Elvetia

Documentele sustrase de la filiala elvetiana a bancii britanice HSBC de catre un angajat al bancii si publicate, pe bucati, incepand din 2008, de catre publicatiile de orientare anti-capitalista, scot la iveala modul in care oameni si companii din intreaga lume si-au depozitat avutiile in depozitele bancii pentru a evita Fiscul din tara de origine sau pentru a spala bani proveniti din surse ilegale. Dintr-o asa captura, numele Romaniei nu putea lipsi.

FOTOGALERIE: Galatenii, cei mai privilegiati amatori de tenis din Romania

Pe terenul amenajat la Patinoarul Dunarea din Galati a fost o singura partida cu final asteptat, Halep Soler, toate celelalte fiind extrem de tensionate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )