Libnet.ro
UNICEF

16:45

Antena 3, cea mai urmarita televiziune de stiri din Romania in ziua in care Parlamentul a aprobat arestarea Elenei Udrea

Antena3 Antena3,
Antena 3, cea mai urmarita televiziune de stiri din Romania in ziua in care Parlamentul a aprobat arestarea Elenei Udrea

Antena 3 a fost cea mai urmarita televiziune de stiri din Romania in 9 februarie, cand Parlamentul a aprobat arestarea Elenei Udrea. Conform Kantar Media, postul de stiri IMG a ocupat locul intai in clasamentul. continuă pe Antena3

Romania este tara cea mai afectata de tuberculoza din UE. Ce decizie s-a luat

Pana in luna mai 2015, Asociatia pentru sprijinirea pacientilor cu tuberculoza multidrog rezistenta ASPTMR) deruleaza proiectul Sprijin pentru aderenta la tratament a pacientilor cu tuberculoza multidrog.

Un tablou de Paul Gauguin, cea mai scumpa opera de arta din istorie

Un tablou semnat de pictorul francez Paul Gauguin a fost achizitionat cu 300 de milioane de dolari, ceea ce face din acesta cea mai scumpa opera de arta din istorie, potrivit BBC.

Un tablou al lui Gauguin, cea mai scumpa opera de arta din lume

Nafea Faa Ipoipo?, cand te vei casatori in limba tahitiana, a devenit cea mai scumpa opera de arta. Tabloul pictat de Paul Gauguin s-a vandut pentru aproape 300 de milioane de dolari. Rudolf Staechelin,.

Atletism: Georgiana Anitei, cea mai buna performanta mondiala a sezonului la juniori I, 3.711 puncte la pentatlon

Atleta bacauana Georgiana Anitei a cucerit primul loc la pentatlon juniori I in cadrul Campionatului National Indoor de probe combinate, si a devenit, cu 3. 711 puncte, cea mai buna performera din lume la juniori I in actualul sezon de sala, potrivit clasamentelor mondiale la zi, citate de Agerpres.

Aproape 2 milioane de euro - cea mai scazuta lichiditate de aproape un an si jumatate

Bursa de la Bucuresti a inchis ieri in scadere usoara, pe cea mai redusa lichiditate de aproape un an si jumatate, investitorii fiind precauti in asteptarea raportarilor financiare pe care urmeaza sa le prezinte companiile.

Ofelia Popii a primit premiul pentru cea mai buna actrita intr-un film romanesc in anul 2014

Actrita Ofelia Popii a primit trofeul Best Film Fest pentru cea mai buna actrita intr-un film romanesc in 2014, pentru rolul din filmul Q. , in regia lui Andrei Gruzsniczki.

Camera foto versus telefon: Care e cea mai buna alegere

In ultimii ani, iPhone a fost cea mai buna camera de pe Flickr tocmai pentru ca este mereu acolo cand ai nevoie sa faci poza. Desi are o camera foto foarte buna, este, totusi, telefon. Merita insa achizitia unei camere fotodedicate, iar smartphone-ul sa ramana, totusi, doar smartphone? Exista aparate foto DLSR, mirrorless, compacte premium [].

GALERIE FOTO. Henri Coanda, locul 4 in topul aeroporturilor din Europa cu cea mai mare crestere a traficului aerian

In topul aeroporturilor din Europa care au inregistrat cea mai mare crestere a traficului aerian anul trecut, Aeroportul International Henri Coanda s-a clasat pe locul patru, la categoria intre 5 si 10 milioane de pasageri, se arata in clasamentul realizat de Airports Council International-Europe.

Romanul Geo Da Silva face furori in Spania un nou hit si 4 piese in cel mai puternic top radio din Peninsula Iberica!

Creatia artistica vine din inspiratie, din mediul inconjurator, dar si de la oamenii din jur, iar atunci cand ai pe.

Cele mai spectaculoase fantani arteziene din lume!

De la deja celebra Fontana di Trevi din Roma si pana la Bellagio Fountains din Las Vegas ori Magic Fountain of Montjuic din Barcelona, iata care sunt cele mai spectaculoase fantani arteziene din lume! .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )