Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cezar Preda DEMISIONEAZA din functia de prim-vicepresedinte al PDL.

România Liberă România Liberă,
Cezar Preda DEMISIONEAZA din functia de prim-vicepresedinte al PDL.

Liderul PDL Cezar Preda anunta ca demisioneaza din functia de prim-vicepresedinte al PDL, in urma rezultatelor alegerilor de duminica, potrivit Mediafax. Dragi buzoieni, rezultatele scrutinului pentru alegerile parlamentare au aratat clar optiunea majoritara a romanilor pentru candidatii USL. Tin sa ii felicit pe contracandidatii mei. Au reusit sa faca mai bine front comun impotriva mea, decat am reusit noi sa facem front comun in apararea ARD Buzau. Sper doar ca modul in care se vor comporta . continuă pe România Liberă

UPDATE Cezar Preda a demisionat din functia de prim-vicepresedinte al PDL si din cea de presedinte al PDL Buzau

Cezar Preda a demisionat din functia de prim-vicepresedinte al PDL si din cea de presedinte al PDL Buzau, potrivit unui comunicat de presa transmis HotNews. ro. Tin sa ii felicit pe contracandidatii mei. Au reusit sa faca mai bine front comun impotriva mea, decat am reusit noi sa facem front comun in apararea ARD Buzau, afirma Preda. Rezultatul de la Buzau, modul in care au ales buzoienii pe 9 decembrie, ma determina sa-mi dau demisia de onoare din functia de prim-vicepresedinte al Partidului Democrat Liberal, precum si din cea de presedinte al Organizatiei Judetene a PDL Buzau.

Cezar Preda, DEMISIE din varful PDL. Rezultatele alegerilor ma determina sa-mi dau demisia de onoare

Liderul PDL Cezar Preda a anuntat ca demisioneaza din functia de prim-vicepresedinte al PDL. Decizia a fost luata ca urmare a rezultatelor alegerilor de duminica. Dragi buzoieni, rezultatele scrutinului pentru.

iMPARTIREA PUTERII: Dragnea anunta VICTORIA USL, Videanu recunoaste esecul ARD, iar ...

UPDATE: Rezultatele alegerilor parlamentare au inceput sa faca victime in interiorul ARD. Liderul PDL Cezar Preda a anuntat, luni, ca demisioneaza din functia de prim-vicepresedinte al democrat-liberalilor. Dragi buzoieni, rezultatele scrutinului pentru alegerile parlamentare au aratat clar optiunea majoritara a romanilor pentru candidatii USL. Tin sa ii felicit pe contracandidatii mei. Au reusit sa faca mai bine front comun impotriva mea, decat am reusit noi sa facem front comun in apararea .

Cezar Preda a demisionat din conducerea PDL, dupa ce a fost invins clar de USL intr-un colegiu din Buzau

Democrat liberalul Cezar Preda a anuntat, luni, printr-o scrisoare, ca isi da demisia de onoare din functiile pe care le detine. Astfel,Cezar Preda demisioneaza din functiile de prim-vicepresedinte PDL.

Cezar Preda, demisie de la varful PDL. Politicianul solicita reorganizarea ARD

Cezar Preda si-a dat demisia din functia de prim-vicepresedinte al PDL. Preda solicita reorganizarea ARD. Prim-vicepresedintele PDL Buzau Cezar Preda a pierdut alegerile in Colegiul 7 Buzau, obtinand 18,74 la.

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda pierde alegerile in Buzau, contracandidatul de la USL obtinand 65% din voturi

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a pierdut alegerile in Colegiul 7 Buzau, fiind invins clar de Marcel Ciolacu de la USL, potrivit rezultatelor finale anuntate de BEJ. Cezar Preda a obtinut 18,74% din voturi, .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Cezar Preda: Am votat impotriva minciunii si impotriva copiatului.

Prim-vicepresedintele PDL deputatul Cezar Preda a votat, duminica, la Scoala Generala nr. 1 din municipiu, impotriva minciunii si impotriva copiatului, dar si pentru oameni responsabili, potrivit Mediafax. Cezar Preda este arondat Colegiului 6 din Buzau, insa avand in vedere ca este candidat in Colegiul 7, el a putut vota, potrivit legii, intr-o sectie din colegiul in care candideaza. Am votat pentru ceea ce cred ca e bine pentru Romania, pentru continuarea .

Cezar Preda: Am votat pentru ceea ce cred ca e bine pentru Romania

Prim-vicepresedintele PDL deputatul Cezar Preda a votat, duminica, la Scoala Generala nr. 1 din municipiu, impotriva minciunii si impotriva copiatului, dar si pentru oameni responsabili, conform.

Cezar Preda acuza Politia ca a fraternizat cu infractorii care lucreaza cu ...

Cezar Preda, ii acuza pe politistii buzoieni ca au fraternizat cu infractorii care lucreaza cu contracandidatul sau, in Colegiul 7 din Buzau, si anume cu social-democratul Marcel Ciolacu, actualul viceprimar al municipiului resedinta de judet, potrivit Rtv. net. Preda a precizat, vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Buzau, ca il va anunta pe seful Politiei Romane despre modul defectuos in care ar fi reactionat politistii din judet in campania electorala pentru alegerile .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )