Libnet.ro
UNICEF

01:05

CFR Cluj debuteaza cu victorie in Liga Campionilor, invingand Sporting Braga cu 2-0 in deplasare

Adevărul Adevărul,
CFR Cluj debuteaza cu victorie in Liga Campionilor, invingand Sporting Braga cu 2-0 in deplasare

Campioana Romaniei, CFR Cluj, a debutat cu victorie in sezonul 2012/2013 al Ligii Campionilor, dupa ce a castigat, cu scorul de 2-0 2-0), meciul sustinut, miercuri seara, in deplasare, in compania formatiei portugheze Sporting Braga, in grupa H a competitiei. continuă pe Adevărul

LIVE Text Braga - CFR Cluj (21.45)/ Vezi cele doua echipe

CFR Cluj debuteaza in noul sezon de Champions League pe terenul portughezilor de la Sporting Braga. Vrem sa ne intoarcem cu un rezultat pozitiv, a precizat Ioan Andone. Partida dintre Braga si CFR va fi in direct pe Digisport 1 si Dolcesport 1 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 21.

Liga Campionilor: Debut cu victorie pentru CFR Cluj. Campioana Romaniei a invins Sporting Braga cu scor 2-0

CFR Cluj a debutat cu victorie miercuri in sezonul 2012/2013 al Ligii Campionilor, dupa ce a castigat, cu scorul de 2-0, meciul cu formatia portugheza Sporting Braga, in grupa H a competitiei. Golurile.

CFR Cluj debuteaza azi in Champions League: Andone: Vreau sa incepem cu dreptul, dar va trebui sa suferim si sa jucam inteligent

Tehnicianul Ioan Andone a declarat, marti seara, ca spera ca echipa CFR Cluj sa inceapa cu dreptul acest sezon al Ligii Campionilor, afirmand ca isi doreste o victorie pentru a-l egala la rezultatele directe pe Jose Peseiro, antrenorul formatiei Sporting Braga.

LIVE TEXT. Sporting Braga - CFR Cluj, de la 21.45. ...

CFR Cluj, campioana Romaniei, va debuta miercuri seara, de la ora 21:45, in noua editie a grupelor Ligii Campionilor. Clujenii se vor confrunta cu portughezii de la Sporting Braga iar meciul se va juca pe stadionul Estadio AXA. Meciul va fi transmis pe posturile de televiziune DigiSport1 si DolceSport1 si in format LIVE TEXT pe romanialibera. ro. Tehnicianul Ioan Andone a declarat, marti seara, ca spera ca echipa CFR Cluj sa inceapa cu dreptul acest sezon al Ligii Campionilor, afirmand .

Clujul, oras de Liga Campionilor.

Dupa marea victorie obtinuta de catre CFR Cluj in grupa H a Ligii Campionilor la fotbal, Cluj-Napoca intra din nou pe harta cele mai importante competitii inter cluburi din lume, indiferent de sport. Sala Sporturilor Horia Demian va gazdui, sambata si duminica, turneul de calificare in grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. Vicecampioana Romaniei, U Jolidon Cluj, va trebui sa castige ambele partide pe care le va disputa, prima dintre ele contra echipei turcesti Muratpasa, pentru a .

Braga - CFR Cluj (21.45)/ Marile Sperante

Oficialii CFR-ului sunt optimisti inaintea duelului cu Sporting Braga, obiectivul campioanei Romaniei fiind un rezultat pozitiv. Va trebui sa suferim pentru victorie si sa jucam extrem de inteligent pe contraatac, a precizat Ioan Andone. Partida dintre Braga si CFR Champions League, Grupa H) va fi in direct pe DigiSport 1 si DolceSport 1 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 21.

LIVE Liga Campionilor - Meciurile primei etape (21:45)

Onlinesport. ro va anunta in timp real de la ora 21:45 tot ce se intampla in Liga Campionilor. Marti debuteaza un nou sezon in cea mai importanta competitie a Europei, in arena urmand a intra echipe precum Real Madrid, Manchester City, Arsenal sau AC Milan. Vedeti mai jos programul complet al meciurilor.

CFR Cluj vrea un atacant de 14 milioane de euro

CFR Cluj vrea sa realizeze unul dintre cele mai importante transferuri din Liga 1. Agentul unui fost jucator de la Inter Milano anunta ca va negocia cu conducerea ardelenilor in urmatoarele zile.

Braga - CFR Cluj, azi LIVE de la 21:45. Echipele probabile

CFR Cluj va debuta in acest sezon al grupelor Ligii Campionilor pe terenul celor de la Braga, de la ora 21:45, intr-un meci transmis in direct de Onlinesport. ro.

Ion Craciunescu, angajat la CFR Cluj?

Adrian Porumboiu, finantatorul echipei FC Vaslui, sugereaza ca Ion Craciunescu ar fi, incepand cu aceasta saptamana, angajatul clubului CFR Cluj.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )