Libnet.ro
UNICEF

01:05

Champions League: CFR Cluj s-a calificat in primavara europeana dupa 3-1 cu Sporting Braga

B1 B1,
Champions League: CFR Cluj s-a calificat in primavara europeana dupa 3-1 cu Sporting Braga

Campioana en titre a Romaniei,CFR Cluj, a reusit prima calificare din istoria clubului in primavara europeana, dupa ce a invins echipa portugheza Sporting Braga, scor 3-1. Victoria feroviarilor a fost. continuă pe B1

CFR Cluj, sabotata de englezi

In cursa pentru calificarea in primavara europeana, CFR Cluj primeste o veste foarte proasta din Anglia.

CFR Cluj - Braga LIVE de la 21:45. Echipele probabile

CFR Cluj - Braga, penultimul meci pentru campioana Romaniei din grupele Ligii Campionilor, va fi transmis in direct de Onlinesport. ro de la ora 21:45.

CFR Cluj - Sporting Braga. Miros de primavara in Gruia.

CFR Cluj se afla la 90 de minute de o calificare istorica in fazele superioare ale unei competitii europene. CFR Cluj mai are o sansa de a scrie din nou istorie in fotbalul romanesc. Dupa ce a ratat oportunitatea numita Galatasaray Istanbul, campioana Romaniei nu are voie sa faca nici un pas gresit in aceasta seara, atunci cand la Cluj vine Sporting Braga, in grupa H a Ligii Campionilor. De obicei, atunci cand portughezii ajungeau in Gruia se anunta o perioada fericita pentru CFR, o .

LIVE CFR Cluj - Braga 1-0. Clujenii incep bine si au in picior primavara europeana

Apasati aici pentru a urmari in timp real meciul dintre CFR Cluj si Sporting Braga din Liga Campionilor.

LIVE CFR Cluj - Braga 3-1. Hattrick Rui Pedro! Meci de zile mari al lui CFR care are in picior primavara europeana

Apasati aici pentru a urmari in timp real meciul dintre CFR Cluj si Sporting Braga din Liga Campionilor.

LIVE CFR Cluj - Braga 3-1. Hattrick Rui Pedro! Meci de zile mari al lui CFR care are in picior primavara europeana. Braga e in 10

Apasati aici pentru a urmari in timp real meciul dintre CFR Cluj si Sporting Braga din Liga Campionilor.

Vremea a tinut partial cu CFR Cluj

Adversara lui CFR Cluj de marti din Liga Campionilo, Sporting Braga, a inceput cu stangul ziua deplasarii spre orasul ardelean in vederea meciului de marti. Din cauza cetii, portughezii au crezut ca vor amana decolarea de astazi. Ramane de vazut cum vor evolua lucrurile.

CFR Cluj - Sporting Braga LIVE de la 21.45. ...

CFR Cluj si Sporting Braga se intalnesc in aceasta seara in grupa H a Ligii Campionilor intr-un meci de maxima importanta pentru ambele echipe. CFR Cluj depinde de o victorie in meciul cu Braga in lupta pentru calificarea in primavara europeana. Meciul CFR Cluj - Braga va fi transmis in format LIVE TEXT pe romanialibera. ro, de la ora 21. Echipe de start: Echipele de start la meciul la CFR Cluj - Sporting Braga, care incepe la ora 21. 45, pe stadionul .

LIVE TEXT. CFR Cluj - Sporting Braga, de la 21.45. ...

CFR Cluj si Sporting Braga se intalnesc in aceasta seara in grupa H a Ligii Campionilor intr-un meci de maxima importanta pentru ambele echipe. CFR Cluj depinde de o victorie in meciul cu Braga in lupta pentru calificarea in primavara europeana. Meciul CFR Cluj - Braga va fi transmis in format LIVE TEXT pe romanialibera. ro, de la ora 21. Echipe probabile: CFR Cluj: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, I. Rada - L. Alberto, Muresan - Sougou, Rui Pedro, Camora - .

CFR Cluj - Sporting Braga 2 -1 GOL! Braga inscrie! Miroase a PRIMAVARA.

LIVE TEXT CFR CLUJ - BRAGA 2 - 1 Minutul 17: Alan ramas singur cu Felgueiras, de data aceasta nu reuseste sa inscrie Minutul 16: GOL BRAGA. Alan inscrie dupa o eroare de aparare a CFR Cluj Minutul 15: GGGGOOOOOOOOOOOOOOOOLLL!!!!! GOOOOL RUI PEDRO!!! Pedro inscrie dubla cu o minge pe care portarul nici nu a apucat sa o vada Minutul 13: Atac periculos al Sporting Braga. Felgueiras iese la timp si prinde balonulMinutul 9: Ivo Pinto pornise pe contra-atac cu o viteza uimitoare dar este .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )