Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cheia din Constitutie care rastoarna tot. Un fost presedinte CCR da verdictul: Iohannis este obligat sa o revoce pe Kovesi

Antena3 Antena3,
Cheia din Constitutie care rastoarna tot. Un fost presedinte CCR da verdictul: Iohannis este obligat sa o revoce pe Kovesi

Un fost presedinte al Curtii Constitutionale, profesorul Ioan Vida, sustine ca presedintele KlausIohannis este obligat sa o revoce pe Laura Codruta Kovesi. Atunci cand s-a facut Constitutia asta, din. continuă pe Antena3

Barbatul din Neamt care si-a aruncat tatal de la balcon a fost prins

Barbatul din Roman, care si-a aruncat tatal de la balconul unui apartament aflat la etajul III, a fost prins in judetul Harghita. Barbatul a fost depistat si retinut in localitatea Borsec, potrivit.

Fost presedinte al Curtii Constitutionale Iohannis este obligat s-o revoce pe Kovesi

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale din prioada 2004-2007, Ioan Vida, sustine ca presedintel.

Zegrean, fost presedinte al CCR: Presedintele nu este obligat sa o revoce pe sefa DNA

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a declarat la Antena 3 ca presedintele Romaniei nu este obligat de lege sa o revoce pe sefa DNA, asa cum a scris site-ul luju. ro, seful statului avand dreptul sa verifice motivele de revocare invocate.

Fost presedinte al Curtii Constitutionale: Klaus Iohannis are toate parghiile legate sa respinga cererea de revocare a lui Kovesi (VIDEO)

Augustin Zegrean, fostul presedinte al Curtii Constitutionale, a declarat intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1TV ca presedintele Klaus Iohannis are prin lege toate parghiile legale pentru a respinge.

Tanarul din Libia care si-a ucis iubita si un vecin cu care s-a intalnit intamplator pe scara blocului a fost arestat preventiv

Cetateanul libian care si-a ucis prietena in varsta de 24 de ani intr-un apartament din Capitala, apoi a plecat din locuinta si a injunghiat mortal un vecin cu care s-a intalnit pe scara blocului, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, anunta News. ro.

Barbatul din Roman care si-a aruncat tatal de la balcon a fost prins in judetul Harghita

Barbatul din orasul Roman care si-a aruncat tatal de la balconul unui apartament aflat la etajul al treilea, dupa care a fugit, fiind dat in urmarire nationala si in consemn la frontiera a fost prins in judetul Harghita, transmite news. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )