Libnet.ro
UNICEF

22:15

Fost presedinte al Curtii Constitutionale: Klaus Iohannis are toate parghiile legate sa respinga cererea de revocare a lui Kovesi (VIDEO)

B1 B1,
Fost presedinte al Curtii Constitutionale: Klaus Iohannis are toate parghiile legate sa respinga cererea de revocare a lui Kovesi (VIDEO)

Augustin Zegrean, fostul presedinte al Curtii Constitutionale, a declarat intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1TV ca presedintele Klaus Iohannis are prin lege toate parghiile legale pentru a respinge. continuă pe B1

Prima reactie a Presedintiei: Lipsa de claritate in prezentarea raportului lui Tudorel Toader / Klaus Iohannis va uza de toate prerogativele pentru o justitie independenta

Evaluarea activitatii DNA si a conducerii sale de catre presedintele Klaus Iohannis difera de cea a ministerului Justitiei, a precizat joi seara Administratia prezidentiala, care acuza o lipsa de claritate in prezentarea raportului facuta cu putin timp in urma de Tudorel Toader.

Zegrean, fost presedinte al CCR: Presedintele nu este obligat sa o revoce pe sefa DNA

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a declarat la Antena 3 ca presedintele Romaniei nu este obligat de lege sa o revoce pe sefa DNA, asa cum a scris site-ul luju. ro, seful statului avand dreptul sa verifice motivele de revocare invocate.

Klaus Iohannis a invitat membrii CSM la Palatul Cotroceni pentru intalnirea decisiva cu Tudorel Toader

Mutare surpriza facuta de presedintele Klaus Iohannis inainte de intalnirea pe care o are programata la ora 15:00 cu Tudorel Toader, privind raportul pe care il va prezenta joi ministrul Justitiei si in care.

Klaus Iohannis, despre cererea de revocare a sefei DNA: O sustin pe doamna Kovesi. Ce am auzit aseara nu a fost de natura sa-mi schimbe opinia

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca nici el nu a vazut raportul prin care ministrul Justitiei cere revocarea sefei DNA. O sustin pe doamna Kovesi, sustin activitatea DNA. Ce am auzit aseara nu a fost de natura sa-mi schimbe opinia, a spus vineri Iohannis. Mai mult, seful statului l-a criticat pe ministrul Justitiei, subliniind ca demersul acestuia nu va duce la imbunatatirea situatiei Romaniei.

Ministrul Justitiei, despre intrevederea cu Klaus Iohannis: Am vorbit despre statul de drept

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre statul de drept, la intrevederea avuta marti. Toadera precizat ca subiectul intrevederii a fost statul.

Klaus Iohannis despre revocarea sefei DNA: Doar presedintele poate sa decida acest lucru

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la Bruxelles, ca doar seful statului poate sa decida in privinta revocarii sefei DNA, dupa ce in presa au aparut speculatii ca, potrivit legii, seful statului ar fi obligat sa semneze cererea ministrului justitiei, Tudorel Toader. Daca legea spune ca presedintele revoca, atunci este o chestiune de oportunitate politica daca revoca sau nu revoca si doar presedintele poate sa decida acest lucru, a declarat presedintele Iohannis.

Klaus Iohannis: Romania va sprijini o eventuala majorare modica a contributiei nationale la bugetul UE

Romania va sprijini o eventuala majorare modica a contributiei nationale la bugetul UE, astfel incat sa fie mentinute alocari adecvate pentru politicile UE, in special pentru politica de coeziune si politica agricola comuna, a afirmat presedintele Klaus Iohannis vineri, la Bruxelles, unde a participat la reuniunea informala a Consiliului European.

Klaus Iohannis: Cererea de revocare a lui Kovesi va afecta imaginea Romaniei in Europa (VIDEO)

Actiunile din tara din domeniul justitiei, mai concret cererea de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, va afecta imaginea Romaniei la Bruxelles. O spune chiar presedintele Klaus Iohannis intr-un interviu.

Klaus Iohannis, declaratie de ultima ora despre raportul lui Tudorel Toader cu privire la revocarea lui Kovesi. Mesajul Presedintelui

Klaus Iohannis participa, vineri,la reuniunea informala a Consiliului European, care va avea loc la Bruxelles. Presedintele a tinut o declaratie de presa in care a vorbit si despre decizia lui Tudorel.

Klaus Iohannis: NU exista motive temeinice pentru REVOCAREA lui KOVESI. Nu mi-a placut prestatia lui Tudorel Toader (VIDEO)

Klaus Iohannis a avut o prima reactie de la Bruxelles privind cererea de revocare a procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi. Presedintele a criticat prestatia publica a ministrului Tudorel Toader din momentul.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )