Libnet.ro
UNICEF

21:45

China: Peste 500.000 de oameni evacuati din cauza taifunului Soulik

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
China: Peste 500.000 de oameni evacuati din cauza taifunului Soulik

Peste 500. 000 de oameni au fost evacuati, astazi, in estul Chinei din calea taifunului Soulik, care a provocat in Taiwan mai multe decese si ranirea a cel putin 100 de persoane, potrivit AFP. continuă pe Ziarul Bursa

China: O jumatate de oameni evacuti din cauza taifunului Soulik

Peste 500. 000 de oameni au fost evacuati, astazi, in estul Chinei din calea taifunului Soulik, care a provocat in Taiwan mai multe decese si ranirea a cel putin 100 de persoane, potrivit AFP.

Peste 500.000 de oameni au fost evacuati din calea taifunului Soulik, in Taiwan

Jumatate de milion de persoane au fost evacuate in estul Chinei din calea taifunului Soulik, care a adus duminica ploi torentiale, dar este in scadere, dupa ce in Taiwan a facut doua victime, relateaza AFP,.

Peste 8.000 de oameni au fost evacuati, in Taiwan, din cauza taifunului.

Taifunul Soulik a ajuns deasupra uscatului in Taiwan, aducand cu sine rafale puternice de vant si ploi torentiale, desi a pierdut din forta in cursul zilei de vineri. Aproximativ 8. 000 de persoane au fost evacuate din locuintele lor din zonele predispuse alunecarilor de teren in timp ce armata a fost trimita in zonele cu risc ridicat, transmite Mediafax. Scolile si birourile din Taipei si alte cateva orase au fost inchise vineri dupa-amiaza in asteptarea furtunii tropicale, relateaza BBC .

UPDATE: Un mort, 30 de raniti si 8.000 de oameni evacuati, in Taiwan, din cauza taifunului.

UPDATE: Cel putin o persoana a murit, iar alte 30 au fost ranite dupa ce taifunul a afectat Taiwanul in cursul noptii de vineri spre sambata, conform unui prim bilant furnizat de autoritati, transmite Mediafax. _ _ _ _ _ Taifunul Soulik a ajuns deasupra uscatului in Taiwan, aducand cu sine rafale puternice de vant si ploi torentiale, desi a pierdut din forta in cursul zilei de vineri. Aproximativ 8. 000 de persoane au fost evacuate din locuintele lor din zonele predispuse alunecarilor de teren .

Peste 2.000 de turisti au fost EVACUATI din Taiwan, din cauza taifunului Soulik

Taiwanul a evacuat joi peste 2. 000 de turisti din cauza apropierii taifunului Soulik, care va aduce ploi torentiale si rafale de vant de pana la 230 de kilometri pe ora, informeaza AFP.

Aproximativ 300.000 de persoane au fost evacuate in China, din cauza taifunului Soulik

Aproximativ 300. 000 de persoane au fost evacuate din partea de est a Chinei odata cu apropierea taifunului Soulik. Autoritatile avertizeaza populatia privind inundatiile si alunecarile de pamant.

China nu mai contruieste un complex de procesare a uraniului din cauza protestelor

China a renuntat la planul de construire a unei uzine de tratare a uraniului, la o zi dupa ce sute de persoane au protestat fata de acest proiect, scrie Mediafax .

Aproximativ 500.000 de persoane au fost evacuate in China din cauza taifunului Soulik

Aproximativ 500. 000 de oameni au fost evacuati din locuinte in estul Chinei, in contextul apropierii taifunului Soulik, insotit de ploi torentiale, informeaza presa chineza, conform Mediafax .

Taifunul Soulik loveste China: Peste jumatate de milion de persoane au fost evacuate

Peste 500. 000 de oameni au fost evacuati in China, din calea taifunuluiSoulik, care a atins duminica estul tarii dupa ce a facut doua victime in Taiwan, noteazaBBC News. Rafalele de vant ating.

Taiwanul a evacuat 2.300 de turisti din cauza unui taifun: Va aduce ploi torentiale si rafele de vant de 230 kilometri pe ora

Taiwan a evacuat, joi, peste 2. 000 de turisti din cauza apropierii taifunului Soulik, relateaza AFP. Taifunul, care se afla la 960 kilometri distanta est de extremitatea sudica a insulei in jurul orei 06:00, ora.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )