Libnet.ro
UNICEF

07:00

Aproximativ 300.000 de persoane au fost evacuate in China, din cauza taifunului Soulik

Adevărul Adevărul,
Aproximativ 300.000 de persoane au fost evacuate in China, din cauza taifunului Soulik

Aproximativ 300. 000 de persoane au fost evacuate din partea de est a Chinei odata cu apropierea taifunului Soulik. Autoritatile avertizeaza populatia privind inundatiile si alunecarile de pamant. continuă pe Adevărul

Peste 8.000 de oameni au fost evacuati, in Taiwan, din cauza taifunului.

Taifunul Soulik a ajuns deasupra uscatului in Taiwan, aducand cu sine rafale puternice de vant si ploi torentiale, desi a pierdut din forta in cursul zilei de vineri. Aproximativ 8. 000 de persoane au fost evacuate din locuintele lor din zonele predispuse alunecarilor de teren in timp ce armata a fost trimita in zonele cu risc ridicat, transmite Mediafax. Scolile si birourile din Taipei si alte cateva orase au fost inchise vineri dupa-amiaza in asteptarea furtunii tropicale, relateaza BBC .

UPDATE: Un mort, 30 de raniti si 8.000 de oameni evacuati, in Taiwan, din cauza taifunului.

UPDATE: Cel putin o persoana a murit, iar alte 30 au fost ranite dupa ce taifunul a afectat Taiwanul in cursul noptii de vineri spre sambata, conform unui prim bilant furnizat de autoritati, transmite Mediafax. _ _ _ _ _ Taifunul Soulik a ajuns deasupra uscatului in Taiwan, aducand cu sine rafale puternice de vant si ploi torentiale, desi a pierdut din forta in cursul zilei de vineri. Aproximativ 8. 000 de persoane au fost evacuate din locuintele lor din zonele predispuse alunecarilor de teren .

Scandal din cauza preturilor intr-o piata din Bacau

Piata Centrala din Bacau a fost scena unei batai intre doi comercianti. Scandalul a pornit din cauza preturilor afisate la taraba de unul dintre barbatii implicati in altercatie. Se pare ca ce doi nu sunt.

Vaslui: Peste 60 de angajati ai Postei si-au dat demisia, din cauza salariilor mici.

Peste 60 de angajati ai Postei Vaslui au solicitat disponibilizarea colectiva, in ultimele zile, din cauza salariilor mici si a volumului crescut de activitate, relateaza Mediafax. Potrivit Oficiului Judetean de Posta OJP) Vaslui, solicitarile de disponibilizari colective au fost depuse, in general, de catre factori postali din mediul rural care incearca sa profite de cele pana la 30 de salarii compensatorii acordate de catre companie. Este surprinzator ca numarul angajatilor care ne .

Tenorul Placido Domingo, spitalizat din cauza unui cheag de sange la plamani

Tenorul PlacidoDomingo a fost spitalizat, luni, la Madrid, din cauza unui embolism pulmonar format in plamani. Purtatorul sau de cuvant a asigurat ca artistul se simte bine, iar medicii au estimat ca.

O a treia victima a accidentului zborului Asiana a murit din cauza ranilor suferite

O a treia persoana, ranita la 6 iulie in prabusirea zborului Asiana 214 la San Francisco, a murit din cauza ranilor suferite, a anuntat vineri spitalul general din San Francisco, relateaza AFP, citat de Mediafax .

O a treia victima a avionului prabusit la San Francisco a murit din cauza ranilor suferite

Bilantul victimelor in cazul prabusirii zboruluiAsiana 214 la San Francisco a crescut la trei morti, dupa ce o minora a murit din cauza ranilor suferite. Victima a murit vineri dimineata, dupa o.

Taiwanul a evacuat 2.300 de turisti din cauza unui taifun: Va aduce ploi torentiale si rafele de vant de 230 kilometri pe ora

Taiwan a evacuat, joi, peste 2. 000 de turisti din cauza apropierii taifunului Soulik, relateaza AFP. Taifunul, care se afla la 960 kilometri distanta est de extremitatea sudica a insulei in jurul orei 06:00, ora.

Lantul de magazine Praktiker intra in insolventa din cauza datoriilor mari

Reprezentantii lantului de magazine Praktiker au anuntat intrarea in insolventa a companiei din cauza gradului ridicat de indatorare si lipsei lichiditatilor. Actiunile Praktiker s-au prabusit joi cu.

Suceava: O ambulanta de 700.000 lei a ramas nefolosita din cauza deficitului de medici urgentisti

O ambulanta a SMURD Suceava, in valoare de 700. 000 lei, a ramas nefolosita din cauza deficitului de medici urgentisti, potrivit sefului ISU, colonelul Dan Hoffman, citat de Agerpres. Hoffman a precizat ca ar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )