Libnet.ro
UNICEF

06:30

Chinezii din mai multe provincii ingheata de frig in case. Autoritatile fac economie la electricitate

Adevărul Adevărul,
Chinezii din mai multe provincii ingheata de frig in case. Autoritatile fac economie la electricitate

Zeci de milioane de chinezi din mai multe provincii ale tarii se confrunta cu intreruperi de electricitate si sufera de frig in casa sau la birou, din cauza temperaturilor scazute. Autoritatile au decis sa faca economie la electricitate, din cauza unei oferte limitate de carbune si a dorintei de atingere a obiectivelor de mediu. continuă pe Adevărul

Cat de bogat este Florin Citu. Ce avere are dupa mai multe donatii uriase

Actualul Ministru al Finantelor, Florin Citu, la a doua nominalizare, are toate sansele sa devina premier. Este o fire retrasa, si nu se stiu multe despre el. Asta pana la momentul intrarii in Guvernul Orban. Conform declaratiei sale de avere, ar fi dobandit multe lucruri prin donatii venite din partea parintilor acestuia. Florin Citu, viitorul .

Sute de romani, in continuare blocati in Marea Britanie dupa ce mai multe state au inchis granitele din cauza noii tulpini de SARS-Cov -2 Anuntul Ministerului de Externe

Sute de romani sunt blocati in continuare in Marea Britanie, dupa ce mai multe state europene au inchis granitele din cauza noii tulpini de SARS-COV-2. Ministerul Afacerilor Externe spune ca a facut noi demersuri marti la nivel european pentru deblocarea situatiei, iar functionari consulari si voluntari au mers sa le distribuie apa si alimente romanilor blocati la frontiere.

Sute de romani, blocati in Marea Britanie, dupa ce mai multe state au inchis granitele din cauza noii tulpini covid

Sute de romani sunt blocati in continuare in Marea Britanie, dupa ce mai multe state europene au inchis granitele din cauza noii tulpini de SARS-COV-2, iar Ministerul Afacerilor Externe a intreprins din nou masuri pentru a debloca situatia.

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete Patru judecatori si un procuror, eliberati din functii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, mai multe decrete. Acestea vizeaza acreditarea ambasadorilor in Macedonia de Nord, Bosnia si Hertegovina, Australia, Albania, Peru, Senegal, Argentina si.

Topul judetelor dupa noua raportare COVID-19: Peste 300 de noi cazuri in Cluj si Timis Cele mai multe imbolnaviri noi, in Capitala

Cele mai multe cazuri noi de infectare cu coronavirus - 819 - sunt raportate in continuare in Capitala. Cluj si Timis deschid topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri, raportand peste 300 de cazuri.

ANM: Cod galben de ceata densa in mai multe judete, luni dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de ceata densa, valabil luni dimineata, in mai multe judete. Ceata va persista pana la ora 10:00 siva determina scaderea.

Carantina Constanta: Mai multe magazine au fost amendate pentru ca nu ar fi trebuit sa fie sa fie deschise in weekend

Mai multe magazine din doua centre comerciale din municipiul Constantaau fost amendate sambata, de ofiterii de politie din municipiupentru ca erau deschise in weekend si incalcau astfel decizia lu.

Centrele comerciale VIVO SI TOM sfideaza legea. Mai multe magazine deschise in weekend, desi Constanta este in carantina

Politistii constanteni au gasit sambata mai multe magazine nealimentare deschise, desi, in perioada carantinei, sunt accesibile publicului doar cele alimentare.

Raed Arafat, despre noua tulpina de coronavirus: Este clar ca aceasta tulpina nu a aparut ieri, ea a circulat, doar ca ieri au fost date mai multe semnale de catre autoritatile britanice despre agresivitatea cu care se raspandeste

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat,pentru Libertatea,ca noua tulpina nucauzeaza o boala mai grava, nu are mortalitate mai mare, dar.

Jandarmii si politistii constanteni au donat sange. Donam si salvam cat mai multe vieti

Este a cincea actiune de donare de sange organizata de jandarmii si politistii din judetul Constanta. Oamenii legii isi doresc sa atraga cati mai multi voluntari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )