Libnet.ro
UNICEF

11:46

Chris Froome castiga Turul Frantei

Online Sport Online Sport,
Chris Froome castiga Turul Frantei

Pentru al doilea an consecutiv un britanic s-a impus in Turul Frantei. Dupa Bradley Wiggins in 2012 de aceasta data in galben la Paris a ajuns Chris Froome, un alt rutier de la Sky. continuă pe Online Sport

Turul Frantei: Chris Froome (Sky) a castigat editia cu numarul 100 a competitiei

Chris Froome Sky) a castigat pentru prima data in cariera Turul Frantei la ciclism, britanul fiind urmat in clasamentul general de Nairo Quintana Movistar) si Joaquin Rodriguez Katusha).

VIDEO Turul Frantei: Chris Froome (Sky) a castigat editia cu numarul 100 a competitiei

Chris Froome Sky) a castigat pentru prima data in cariera Turul Frantei la ciclism, britanul fiind urmat in clasamentul general de Nairo Quintana Movistar) si Joaquin Rodriguez Katusha).

Ciclism: Chris Froome isi va prelungi contractul cu Sky

Chris Froome isi va prelungi contractul cu echipa de ciclism Sky, informeaza jurnalistii de la BBC. Lider autoritar in Turul Frantei, Froome va ramane la actuala sa echipa cel putin pana in 2016.

Riblon castiga pe Alpe dHuez etapa regina din Turul Frantei. Froome ramane in galben

Fara victorie pana in etapa a 18-a, rutierii din Franta si-au salvat Turul Frantei prin victoria obtinuta de rutierul Christophe Riblon in mansa regina a cursei cu doua treceri peste legendara Alpe dHuez.

Turul Frantei: Alberto Rui Costa (Movistar) a castigat etapa cu numarul 19

Alberto Rui Costa Movistar) a castigat etapa cu numarul 19 din Turul Frantei, desfasurata intre Bourg-d'Oisans si Le Grand-Bornand, pe o distanta totala de 204,5 kilometri. Tricou galben ramane Chris Froome, de la Sky.

VIDEO Bataie intre doi suporteri pe Alpe dHuez in Turul Frantei

Aproximativ un milion de oameni au asistat, joi, la cele doua treceri peste celebra catarare Alpe dHuez din Turul Frantei. Suporterii au creat o atmosfera incinsa la propriu, au aprins torte, si-au sufocat favoritii si au alergat pe langa rutieri in cele mai inventive costume posibile. In tot acest peisaj nu au lipsit si incidentele, iar unul din acestea a fost surprins de alti suporteri plasati la un etaj superior.

Contador scos de pe podium in Turul Frantei

Alberto Contador a mers din rau in mai rau in Turul Frantei din acest an si, in cele din urma, a pierdut locul pe podiumul de la Paris in chiar ultima etapa de munte a cursei.

Turul Frantei: Christophe Riblon (AG2R) a castigat etapa de pe Alpe-d'Huez

Christophe Riblon AG2R) a castigat etapa cu numarul 18 din Turul Frantei, desfasurata intre Gap si Alpe-d'Huez, pe o distanta totala de 172,5 kilometri. A fost prima victorie a unui rutier din Franta in actuala editie a competitiei.

Turul Frantei: Christophe Riblon a adus gazdelor prima victorie din editia centenara, chiar in etapa regina

Un francez care castiga pe legendarul Alpe dHuez si aduce prima victorie de etapa a gazdelor in editia centenara a Turului Frantei. Nu se putea un scenariu mai potrivit pentru Christophe Riblon si.

FOTO Un polonez a mers cu aproape 100 km/h in Turul Frantei: Mi-am riscat viata

Michal Kwiatkowski, ciclistul polonez al echipei Omega Pharma-Quick Step, se numara printre revelatiile editiei din acest an a Turului Frantei. A purtat mai multe zile tricoul alb pentru cel mai bun tanar sub 23 de ani prezent in cursa, iar in contratimpul de miercuri din etapa a 17-a a reusit o performanta uluitoare.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )