Libnet.ro
UNICEF

10:30

Christine Lagarde, FMI: Politica monetara din Europa ar trebui sa ofere noi stimulente

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Christine Lagarde, FMI: Politica monetara din Europa ar trebui sa ofere noi stimulente

Directorul general al Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, a facut un nou apel la Banca Centrala Europeana BCE) sa adopte noi masuri de stimulare ca sa evite riscul persistentei inflatiei scazute in zona euro. continuă pe Ziarul Bursa

Lagarde, FMI: Criza din Ucraina, consecinte economice grave

Directorul Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, a averizat ca actuala criza din Ucraina ar putea avea consecinte economice grave.

Christine Lagarde: Criza din Ucraina ar putea avea consecinte economice grave

Directorul Fondului Monetar International, Christine Lagarde, avertizeaza ca actuala criza din Ucraina ar putea avea consecinte economice grave, informeaza AFP, citata de Mediafax. Criza din Ucraina.

Tariceanu: Romania ramane un sustinator activ al extinderii UE catre tarile din Europa de Sud-Est

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, in deschiderea lucrarilor la Adunarea Parlamentara a SEECP, ca Romania a fost si ramane un sustinator activ al politicii de extindere a Uniunii Europene catre tarile din Europa de Sud-Est.

TOP 10 Cele mai puternice cluburi de fotbal din Europa in sezonul 2013/2014

Sezonul 2013/2014 este aproape de final, iar cu doar doua meciuri ramase de disputat in cupele europene, respectiv finala Ligii Campionilor si cea din Liga Europa, care are loc maine seara, clasamentul coeficientilor UEFA este aproape definitivat. Daca anul trecut Bayern era echipa de pe locul 1, de aceasta data Real Madrid este deja campioana in acest top.

Avans in sectorul minier din Europa

Bursele europene au urmat un curs pozitiv ieri, cele mai mari castiguri fiind inregistrate in sectorul minier, dupa ce banca de investitii JPMorgan Chase and Co. a recomandat achizitia de titluri din acest sector, pe fondul redresarii cererii din China.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )