Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ciamba (MAE): Republica Moldova ramane o prioritate majora pe agenda Romaniei

Antena3 Antena3,
Ciamba (MAE): Republica Moldova ramane o prioritate majora pe agenda Romaniei

Republica Moldova ramane o prioritate majora pe agenda Romaniei, inclusiv prin prisma pregatirilor pentru Summitul Parteneriatului Estic de la Riga, a declarat, miercuri, secretarul de stat pentru afaceri . continuă pe Antena3

Natalia Gherman l-a asigurat pe Klaus Iohannis ca Republica Moldova isi va mentine ferm parcursul european

Viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe si Integrarii Europene al Republicii Moldova, Natalia Gherman, a reiterat, in timpul unei intrevederi avute astazi cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, faptul ca Republica Moldova ramane ferm angajata pe calea integrarii europene.

Libertatea de exprimare in Republica Moldova, pusa in pericol

Centrul de Resurse pentru Drepturile Omului CReDO) isi manifesta ingrijorarea pentru multiplicarea cazurilor de intimidare a diverselor forme a libertatii de exprimare in Republica Moldova.

in Republica Moldova poate fi declarata stare de epidemie peste o saptamana

A doua saptamana la rand, pragul epidemic de gripa este depasit, iar daca situatia nu se va schimba inca o saptamana, in Republica Moldova va fi declarata stare de epidemie, transmite IPN.

Republica Moldova, in atentia oficialilor europeni si americani

Dupa ce situatia politica din Republica Moldova s-a stabilizat si a fost investit un nou Guvern, s-a reluat seria vizitelor oficialilor din strainatate. Astfel, in aceste zile vor avea loc mai multe intalniri intre reprezentantii puterii de la Chisinau si de peste hotare.

Romania a inceput oficial sa livreze gaz metan catre Republica Moldova prin intermediul gazoductului Iasi - Ungheni

Compania Petrom incepe sa livreze de astazi, 4 martie, gaz metan catre Republica Moldova prin intermediul gazoductului Iasi - Ungheni.

Romania incepe sa exporte gaz catre Republica Moldova

Romania incepe, miercuri, exportul de gaze catre Republica Moldova, prin conducta Iasi-Ungheni, inaugurata in urma cu sapte luni, informeaza Digi24.

Un ucrainean va reprezenta Republica Moldova la Eurovisionul din acest an

Asa cum si la Bucuresti a fost de multe ori, Chisinaul cunoaste acum scandalul selectiei celui care va reprezenta Republica Moldova la Eurovisionul din acest an. Dupa cum anunta portalul agora. md, selectia desfasurata pe 28 februarie a decis ca Eduard Romanzuta sa aiba aceasta responsabilitate muzicala.

Ministrul de Externe: Lucram in logica de preaderare in ceea ce priveste Republica Moldova

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a declarat ca Romania ramane un sustinator ferm al parcursului european al Republicii Moldova si a subliniat ca in acest sens deja se lucreaza in logica de.

Ce trebuie sa faca Republica Moldova pentru a fi o tara dezvoltata

Partenerii de dezvoltare ai Republicii Moldova i-au transmis guvernului Gaburici un document de informare cu recomandari de politici si reforme care vor ajuta autoritatile sa raspunda provocarilor de dezvoltare ale Republicii Moldova.

Guvernul aproba protocolul aditional la Acordul de ajutor financiar pentru Republica Moldova

Guvernul a aprobat un proiect de Lege pentru ratificarea celui de-al treilea Protocol aditional la Acordul privind ajutorul financiar nerambursabil acordat de Romania Republicii Moldova.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )