Libnet.ro
UNICEF

14:16

Cinci civili au fost ucisi in violentele in masa de la Kiev

Antena3 Antena3,
Cinci civili au fost ucisi in violentele in masa de la Kiev

UPDATE:Cinci civili au fost ucisi marti in violentele care au izbucnit la Kiev, in confruntari intre politisti si manifestanti ostili presedintelui Viktor Ianukovici, a anuntat politia, relateaza AFP. continuă pe Antena3

Autoritatile ucrainene pregatesc o interventie in forta pentru dispersarea manifestantilor. Cinci civili au fost ucisi in violentele in masa

UPDATE:Fortele de ordine din Kiev au rugat femeile si copiii sa paraseasca Piata Independentei, avertizand cu o interventie in forta pentru dispersarea manifestantilor proeuropeni. Rugamintea a fost.

Violente la Kiev: Trei manifestanti au fost ucisi prin impuscare, anunta opozitia

Trei manifestanti au fost ucisi prin impuscare in cursul violentelor, marti, la Kiev, a declarat Oleg Musii, seful serviciului medical al opozitiei. Cu putin timp in urma, opozitia anunta ca cel putin.

O persoana a murit si alte cinci au fost ranite intr-un accident petrecut pe DN1.

O persoana a murit si alte cinci au fost ranite, intr-un accident rutier petrecut, duminica, pe drumul national 1, intre Ploiesti si Brasov, in localitatea prahoveana Banesti, dupa ciocnirea a doua autoturisme, traficul in zona accidentului desfasurandu-se cu dificultate si fiind dirijat. Conform Politiei Prahova, accidentul a avut loc in localitatea Banesti, la kilometrul 83 al drumului national 1, pe sensul se mers Ploiesti - Brasov, potrivit Mediafax. Primele informatii arata ca doua .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )