Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cine este barbatul care i-a furat inima Andreei Marin. Vedeta a recunoscut totul

Antena3 Antena3,
Cine este barbatul care i-a furat inima Andreei Marin. Vedeta a recunoscut totul

Andreea Marin face confesiuni inedite la patru luni de la finalizarea divortului de turcul Tuncay Ozturk. Nu e usor, daca ai un esec-doua, sa mai intri in noi relatii, si nu ma refer doar la cupluri, vorbesc. continuă pe Antena3

Cine este ministrul care nu va face parte din viitorul Guvern: Perioada mea s-a incheiat

Intr-un interviu oferit in exclusivitate pentru Arges-stiri, ministrul Serban Valeca a anuntat ca nu va reveni asupra demisiei pe care si-a inaintat-o, motivand ca perioada mea ca.

Un nou Ghita si-a facut aparitia in plina criza politica. Cine este omul care ar fi stat in spatele deciziei lui Sorin Grindeanu de a ramane la Guvern

In momentul incheierii motiunii de cenzura, a aparut o informatie, cum ca un om din afara partidului a facur presiuni asupra unor oameni importanti din PSD. Liviu Dragnea a iesit intr-o.

Cine este europarlamentarul Siegfried Muresan, propunerea PMP pentru functia de premier al Romaniei. Traian Basescu: Corespunde atat portretului robot facut de Dragnea, cat si celui cerut de Iohannis

Europarlamentarul Siegfried Muresan este propunerea pe care PMP i-a facut-o presedintelui Klaus Iohannis pentru functia de premier, a anuntat, duminica, Traian Basescu.

Cine este Mihai Tudose: CV-ul si trecutul celui desemnat drept nou premier al Romaniei

Klaus Iohannis a anuntat luni seara ca a acceptat propunerea coalitiei PSD-ALDE si l-a nominalizat pe Mihai Tudose pentru functia de premier al Romaniei. Desi este un parlamentar PSD cu state vechi,.

TEO este robotul care iti va fura locul de munca pe care oricum nu ti-l doreai

Robotii ne vor inlocui la locurile de munca, dar pentru unii s-ar putea ca asta sa fie exact ceea ce isi doreau. intr-adevar, meseria e bratara de aur, dar asta nu inseamna ca toate meseriile de pe lume sunt neaparat placute. Calcatul hainelor este una dintre aceste meserii. Pentru multi, e deja o corvoada sa [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )