Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cine este Laura Bretan, castigatoarea Romanii au talent.Vocea uluitoare carea cucerit si America. Nu stiu ce ma face speciala, inca ma cred copil VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cine este Laura Bretan, castigatoarea Romanii au talent.Vocea uluitoare carea cucerit si America. Nu stiu ce ma face speciala, inca ma cred copil VIDEO

Laura Bretan, in varsta de 13 ani, a impresionat pe toata lumea cu vocea ei si a fost desemnata castigatoarea Romanii au talent. Drumul copilei continua insa la versiunea americana a show-ului, unde a impresionat inca o data si a fost trimisa direct in semifinale. continuă pe Adevărul

Laura Bretan, castigatoarea Romanii au talent. Vocea uimitoare care a cucerit si America. Nu stiu ce ma face speciala, inca ma cred copil (VIDEO)

Laura Bretan, in varsta de 13 ani, este castigatoarea celui de-al saselea sezon al emisiunii Romanii au talent, castigand titlu de cel mai talentat roman, dar.

Laura Bretan, finalista la Romanii au talent, a uimit si in concursul din SUA. Simon Cowell, imblanzit de vocea tinerei: Nu stii cat de uimitoare esti

Laura Bretan, in varsta de 13 ani, finalista a show-ului Romanii au talent, a ajuns direct in semifinala concursului Americas Got Talent, dupa ce a impresionat inca o data cu vocea ei.

Laura Bretan a castigat Romanii au Talent! Iata ce a cantat de a impresionat o tara intreaga!

Laura Bretan, soprana-adolescenta care a fost comparata de americani cu Maria Calas, a castigat aseara finala Romanii au Talent si, implicit, premiul cel mare, de 120. 000 de euro. Iata cu ce prestatie a impresionat o tara intreaga! .

VIDEO Momentul in care Laura Bretan a descoperit talentul urias pe care il are: Era in decembrie 2013 cand repeta cantecul O noapte preasfintita

Castigatoarea ultimei editii a show-ului Romanii au talent este o fata de 13 ani stabilita alaturi de familie in America. Laura Bretan a impresionat prin vocea unica pe care o are la o varsta atat de frageda. Laura nu a impresionat, insa, doar in Romania, talentul ei fiind apreciat si in America. Adevarul a vorbit cu fosta dirijoare de la corul de copii a Laurei Bretan, o alta romanca stabilita in America.

Revista presei: Castigatoarea Romanii au talent, inundatii in Moldova, elicopterul SMURD prabusit

Laura Bretan a castigat Romanii au talent, 155 de localitati din Moldova au fost afectate de inundatii si un elicopter al SMURD s-a prabusit in Republica Moldova acestea sunt cele mai importante stiri ale saptamanii. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem inca) toate informatiile de care aveti nevoie, dar pentru ca am vrea [].

Finala Romanii au talent: Laura Bretan este marea castigatoare a sezonului 6

Laura Bretan, copila de doar 13 ani care a uluit cu vocea sa puternica, este marea castigatoare Romanii au talent, primind titlul de Cel mai talentat roman, dar si premiul in valoare de 120. 000 de euro. De asemenea, comedianta Anisia Gafton a castigat premiul de originalitate.

Mesajul castigatoarei Romanii au talent dupa reusita din finala: Am ramas fara cuvinte VIDEO

Laura Bretan 13 ani), castigatoarea sezonului sase de la Romanii au talent, a oferit cateva declaratii pentru Adevarul, dupa incheierea finalei, aratandu-si multumirea fata de cei care au votat-o.

Ce audiente a inregistrat finala celui de-al saselea sezon Romanii au Talent, castigata de Laura Bretan

Pro TV a fost lider incontestabil de audienta pe toata durata difuzarii finalei Romanii au Talent de vineri seara. Emisiunea a condus clasamentele atat la nivel national, cat si la orase si in randul publicului comercial.

Cine este Rechinul Negru din Romania

La doar 14 ani, o adolescenta din Cluj se numara printre cele mai bune inotatoare din Europa. Ea si-a luat numele de Rechinul Negru, pentru ca, in intregime, echipamentul ei de inot este de culoarea taciunelor.

FOTO. Cine este si cum traieste cea mai tanara miliardara din lume

Cea mai tanara miliardara din lume este norvegiana Alexandra Andresen, care la doar 19 ani are o avere de 1,2 miliarde de dolari, conform clasamentului realizat de revista Forbes, scrie The Independent.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )