Libnet.ro
UNICEF

06:16

Cine este mai bun? Novak Djokovic din 2011 sau cel din 2015? Cateva cifre interesante despre evolutia sigura a celui atat de greu de batut

Hotnews Hotnews,
 Cine este mai bun? Novak Djokovic din 2011 sau cel din 2015? Cateva cifre interesante despre evolutia sigura a celui atat de greu de batut

In 2011, Novak Djokovic a uimit pe toata lumea, reusind datorita unui joc foarte bun sa domine autoritar circuitul ATP. De atunci, in fiecare an se face o comparatie cu acel an de gratie al sarbului. Nici 2015 nu putea sa sara din schema, iar cifrele spun, la multe capitole, ca Nole este chiar mai bun acum decat a fost in urma cu patru ani. Principalele arme imbunatatite: serviciul, jocul la fileu si increderea in propriile forte. continuă pe Hotnews

VIDEO Andy Murray a reusit minunea: L-a invins pe Novak Djokovic in finala de la Montreal

Andy Murray a castigat Masters-ul de la Montreal, dupa l-a invins pe Novak Djokovic. Interesant este faptul ca aceasta a fost prima victorie a lui Andy in fata lui Nole dupa o pauza de doi ani. In plus, este doar a patra infrangere din acest an a liderului clasamentului ATP.

Acuze incredibile! Pe cine da vina Oana Zavoranu, pentru moartea celui mai bun prieten

Oana Zavoranu socheaza din nou! Bruneta crede ca mama ei, care a murit acum cateva luni, se razbuna pe ea de dincolo de moarte. Oanei i-a murit motanul zilele trecute si considera ca responsabila pentru.

Transgaz, cel mai bun randament din BET

Actiunile Transgaz TGN) s-au apreciat cu 3,36%, raportat la euro, in perioada 7-14 august 2015, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui BET, in contextul unei piete in scadere.

Un fost designer Apple creeaza poate cel mai bun lockscreen pentru iPhone

In toamna, odata cu noile modele de iPhone, Apple va lansa si iOS 9. Chiar daca nu vine cu modificari mari, daca ar folosi aceasta idee a unui fost designer, ecranul de standby ar fi mult mai util. Odata cu iOS 7 a fost schimbat sistemul de operare de pe iPhone si iPad. Acum, a [] Un fost designer Apple creeaza poate cel mai bun lockscreen pentru iPhone Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

VIDEO Cum este viata pentru persoanele transgen din Egipt?

Egiptul este singura tara araba cu prevederi legale pentru persoanele transgen, insa in ciuda acestui fapt exista o rezistenta care se impune la nivel social pentru aceste persoane. Vedem in videoclipul de mai jos cat de dificila este viata pentru persoanele transgen din Egipt.

FOTO SAIL Amsterdam 2015, cel mai mare spectacol naval din lume

Concursul SAIL Amsterdam 2015, care se desfasoara in perioada 19-23 august, aduna odata la cinci ani cele mai spectaculoase nave, scrie site-ul wherecoolthingshappen. com. De la prima sa editie, in 1975, SAIL Amsterdam a ajuns acum sa fie unul dintre cele mai mari evenimente publice organizate in Olanda si cel mai important spectacol naval din lume. Astfel, saptamana aceasta, peste 600 de nave vor naviga din Marea Nordului spre portul din Amsterdam, printre acestea se vor afla si replici ale unor vase istorice.

Romania, Germania, Italia si Bulgaria, gazdele celui mai mare exercitiu aerian din Europa, lansat de SUA

Romania, Germania, Italia si Bulgaria vor deveni gazdele celui mai mare exercitiu aerian din Europa de dupa sfarsitul Razboiului rece, lansat de SUA, la care vor participa 4. 800 de militari, relateaza Daily.

Cel mai bogat inspector scolar din Romania. Cum isi justifica averea impresionanta

Cel mai bogat inspector scolar din Romania detine nu mai putin de sapte case si apartamente, zece terenuri, dar si conturi de sute de mii de lei si zeci de mii de euro. Seful invatamantului din Gorj si-a.

Programul SRLD din 2011 a dus la locuri de munca si la cea mai mare utilitate a banului public cheltuit

Programul SRLD este unul din cele opt programe publice active pentru stimularea antreprenoriatului, derulate de catre Ministerul Energiei, IMM-urilor si Mediului de Afaceri in ultimii sase ani, potrivit unui comunicat al deputatului PNL Andreaa Paul, remis azi redactiei.

Matasea de porumb, cel mai bun leac pentru boli de rinichi. De ce este interzisa diabeticilor si gravidelor

Folosita cu succes pentru tratarea afectiunilor tractului genito-urinar pana la tensiune arteriala sau diabet, matasea de porumb poate deveni un adevarat dusmnan al sanatatii. Pentru ca are capacitatea de a scadea nivelul de potasiu din sange, trebuie consumata cu prudenta doarece provoaca mancarimi, alergii si iritatii.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )