Libnet.ro
UNICEF

09:01

Cine este Marius Sepi, liderul sindicatului Sanitas aflat in greva: fost vicepresedinte PSD Alba si consilier judetean

Adevărul Adevărul,
Cine este Marius Sepi, liderul sindicatului Sanitas aflat in greva: fost vicepresedinte PSD Alba si consilier judetean

Marius Sepi este prim-vicepresedinte Sanitas, a doua functie ca importanta din cadrul unuia dintre cele mai puternice sindicate din Romania. Trecutul acestuia este strans legat de politica, el fiind timp de mai multi ani membru si chiar vicepresedinte al PSD Alba. continuă pe Adevărul

PROFIL Alegeri Moldova: Cine este Igor Dodon, candidatul stangii pro-Kremlin la prezidentiale

Principalul candidat al stangii in alegerile prezidentiale din Republica Moldova, Igor Dodon, a fost la un pas sa fie ales sef al statului din primul tur. Asemenea Maiei Sandu, Igor Dodon este relativ tanar 41 de ani), are studii de economie si a mizat pe mesaje antioligarhice in campania electorala. Spre deosebire de Maia Sandu, el a a avut tangente cu lumea afacerilor, a fost asociat cu transferuri de bani prin paradisuri fiscale si cu folosirea activelor oligarhului Vladimir Plahotniuc. Dar, mai presus de toate, el militeaza puternic pentru apropierea Republicii Moldova de Rusia lui Vladimir Putin si indepartarea ei de Uniunea Europeana.

Cine este, de fapt, eminenta cenusie si consilierul special al lui Putin

Presedintele rus Vladimir Putin este cunoscut pentru tendinta sa de a roti oamenii importanti din structurile de putere, dar unul dintre ei ii ramane alaturi chiar din prima zi de la instalarea la Kremlin cu toate ca a lucrat pentru unul dintre cei mai mari dusmani ai sai. Este vorba de Vladislav Surkov, cel care acum extinde Rusia lui Putin dupa ce a consolidat-o cu minutiozitate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )