Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cine va fi premier in locul lui Orban. Ei sunt cei care asteapta la coada pe lista de propuneri

Playtech Playtech,
Cine va fi premier in locul lui Orban. Ei sunt cei care asteapta la coada pe lista de propuneri

Mai avem aproape o saptamana pana la alegerile parlamentare din acest an. Deja, in spatele usilor inchise, se fac aliantele si se propun viitori guvernanti. in cazul in care PNL va pierde alegerile, noua opozitie este deja hotarata sa dea jos acest guvern. Se speculeaza deja si potentialii viitori prim-ministrii. Aliante inainte de alegerile parlamentare . continuă pe Playtech

IPS Teodosie, scrisoare catre Guvern: Nu vom ingadui ca dreptul de a-l cinsti asa cum se cuvine pe Sf Andrei sa ne fie calcat in picioare de cei care nu au frica de Dumnezeu si se inchina unei stiinte absurde

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, ii scrie premierului Ludovic Orban ca nu va ingadui ca dreptul de a-l cinsti asa cum se cuvine pe Sfantul Andrei sa fie calcat in picioare de cei care nu au frica de Dumnezeu si se inchina unei stiinte absurde, care nesocoteste pe om in integralitatea sa: trup, dar si suflet: Ce veti face? Ne veti bate, amenda, aresta si executa pe toti cei care vom merge sa ne rugam la Manastirea Pestera Sfantului Apostol Andrei, in ziua praznuirii sale ?!? Veti asmuti justitia si fortele de ordine impotriva propriilor frati si surori pentru a va atinge scopurile fixate?. El avertizeaza Guvernul sa nu subestimeze dorinta oamenilor de a striga din nou in strada.

Reportaj cutremurator la ATI. Blestemul unui bolnav pentru cei care nu cred in COVID: Sa ajunga ca mine, sa creada

O echipa Antena 3 a realizat un reportaj cutremurator in sectia ATI a Spitalului Judetean din Ploiesti, unde toate paturile sunt ocupate de bolnavii COVID. Marturiile pacientilor si ale medicilor carora le-au murit parintii de coronavirus reprezinta un semnal de alarma pentru toti cei care nu cred in existenta pandemiei.

Papa Francisc, despre cei care nu vor sa poarte masca de protectie: poate cel mai agresiv mesaj

Pentru prima oara de la inceputul pandemiei, Papa Francisc a fost foarte vocal impotriva celor care refuza sa poarte masca sau sa accepte ca acel gest nu este despre ei. Cei care sunt.

Care sunt mastile care ne fac rau. Nu ne protejeaza deloc impotriva covid

Se pare ca ia amploare scandalul mastilor de protectie. Pentru ca au comercializat astfel de produse, ANPC a amendat mari companii de retail precum Lidl, Kaufland si Mega Image, dar si doua lanturi de farmacii cu acoperire nationala Sensiblu si Help Net). Care sunt mastile care ne fac rau si nu ne protejeaza deloc impotriva .

Ludovic Orban: Sunt extrem de neplacut surpins de pozitia guvernelor din Ungaria si Polonia, pentru ca aici e vorba de intreaga Europa Noi am sustinut conditionarea accesarii fondurilor europene de respectarea statului de drept (VIDEO)

Premierul Romaniei s-a aratat extrem de neplacut surprins de pozitia guvernelor de la Budapesta si Varsovia, care si-au manifestat opozitia fata de conditionarea accesarii fondurilor europene de.

Papa Francisc, despre cei care nu poarta masca de protectie: Sunt incapabili sa iasa din mica lor lume de interese

Papa Francisc reactioneaza ferm la adresa celor care refuza sa poarte masca de protectie sau sa respecte regulile instituite de autoritati pentru a limita raspandirea noului coronavirus. in cartea de.

PAPA FRANCISC: Cei care sunt impotriva mastilor nu ar protesta niciodata impotriva mortii lui George Floyd

Papa Francisc i-a criticat, intr-o carte publicata luni, pe opozantii mastilor si altor restrictii impuse pentru a limita raspandirea pandemiei de noul coronavirus care, sustine el, nu ar protesta niciodata impotriva mortii lui George Floyd, relateaza AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )