Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ciolos: Daniel Zamfir are o abordare populista. Guvernul sustine Legea darii in plata, dar are nevoie de adaptari

Adevărul Adevărul,
Ciolos: Daniel Zamfir are o abordare populista. Guvernul sustine Legea darii in plata, dar are nevoie de adaptari

Premierul Dacian Ciolos i-a raspuns, duminica, deputatului Daniel Zamfir, care l-a criticat pe prim-ministru pentru pozitia Guvernului fata de Legea darii in plata, afirmand ca liberalul are o abordare populista, iar proiectul sau are nevoie de adaptari pentru a fi aplicat. continuă pe Adevărul

Ciolos, despre legea darii in plata: Daniel Zamfir are o abordare populista

Premierul Dacian Ciolos i-a raspuns, duminica, deputatului Daniel Zamfir, care l-a criticat pe prim-ministru pentru pozitia Guvernului fata de Legea darii in plata, afirmand ca liberalul are o abordare populista, iar proiectul sau are nevoie de adaptari pentru a fi aplicat.

Premierul Dacian Ciolos face lamuriri despre legea darii in plata

Premierul Dacian Ciolos afirma ca deputatul PNL Daniel Zamfir are o abordare populista in scrisoarea deschisa privind legea darii in plata si subliniaza ca, pentru a fi cu adevarat.

Dacian Ciolos despre Daniel Zamfir, initiatorul legii darii in plata: O abordare populista. Aceasta lege trebuie sa tina cont de adevaratele cazuri sociale, nu de speculatorii imobiliari

Premierul Dacian Ciolos a scris, duminica seara, pe pagina sa de Facebook, ca raspuns la scrisoarea deschisa adresata de deputatul Daniel Zamfir, initiatorul legii darii in plata, ca Domnul deputat are din pacate o abordare populista prin aceasta pozitie. Am spus de la inceput ca sustin legea darii in plata si am spus-o si direct bancilor. Insa aceasta lege trebuie sa tina cont de adevaratele cazuri sociale, de familiile care si-au cumparat pe credit o locuinta, si nu de speculatorii imobiliari.

Deputatul Daniel Zamfir, scrisoare catre Ciolos: Ati ales sa serviti interesele bancilor. Opriti minciuna si intoxicarea!

Deputatul PNL, Daniel Zamfir, initiatorul legii darii in plata, i-a transmis, duminica, o scrisoare deschisa premierului Dacian Ciolos, in care critica punctul de vedere al Guvernului asupra proiectului sau si il acuza pe prim-ministru ca serveste interesele bancilor impotriva celor ale romanilor, transmite news. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2969 seconds )