Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ciolos, despre legea darii in plata: Daniel Zamfir are o abordare populista

România Liberă România Liberă,
Ciolos, despre legea darii in plata: Daniel Zamfir are o abordare populista

Premierul Dacian Ciolos i-a raspuns, duminica, deputatului Daniel Zamfir, care l-a criticat pe prim-ministru pentru pozitia Guvernului fata de Legea darii in plata, afirmand ca liberalul are o abordare populista, iar proiectul sau are nevoie de adaptari pentru a fi aplicat. continuă pe România Liberă

Premierul Dacian Ciolos face lamuriri despre legea darii in plata

Premierul Dacian Ciolos afirma ca deputatul PNL Daniel Zamfir are o abordare populista in scrisoarea deschisa privind legea darii in plata si subliniaza ca, pentru a fi cu adevarat.

Ciolos: Daniel Zamfir are o abordare populista. Guvernul sustine Legea darii in plata, dar are nevoie de adaptari

Premierul Dacian Ciolos i-a raspuns, duminica, deputatului Daniel Zamfir, care l-a criticat pe prim-ministru pentru pozitia Guvernului fata de Legea darii in plata, afirmand ca liberalul are o abordare populista, iar proiectul sau are nevoie de adaptari pentru a fi aplicat.

Motivele pentru care Guvernul critica Legea darii in plata

Guvernul a transmis Parlamentului un punct de vedere critic la adresa Legii darii in plata si se arata dispus sa sustina actul normativ doar daca sunt operate modificari ample, noteaza News. ro.

Dacian Ciolos despre Daniel Zamfir, initiatorul legii darii in plata: O abordare populista. Aceasta lege trebuie sa tina cont de adevaratele cazuri sociale, nu de speculatorii imobiliari

Premierul Dacian Ciolos a scris, duminica seara, pe pagina sa de Facebook, ca raspuns la scrisoarea deschisa adresata de deputatul Daniel Zamfir, initiatorul legii darii in plata, ca Domnul deputat are din pacate o abordare populista prin aceasta pozitie. Am spus de la inceput ca sustin legea darii in plata si am spus-o si direct bancilor. Insa aceasta lege trebuie sa tina cont de adevaratele cazuri sociale, de familiile care si-au cumparat pe credit o locuinta, si nu de speculatorii imobiliari.

Deputatul Daniel Zamfir, scrisoare catre Ciolos: Ati ales sa serviti interesele bancilor. Opriti minciuna si intoxicarea!

Deputatul PNL, Daniel Zamfir, initiatorul legii darii in plata, i-a transmis, duminica, o scrisoare deschisa premierului Dacian Ciolos, in care critica punctul de vedere al Guvernului asupra proiectului sau si il acuza pe prim-ministru ca serveste interesele bancilor impotriva celor ale romanilor, transmite news. ro.

Guvernul critica dur Legea darii in plata

Guvernul a transmis Parlamentului un punct de vedere critic la adresa Legii darii in plata, afirmand ca ar putea sa o sustina doar daca sunt operate modificari ample, avand in vedere ca actuala forma ar putea afecta stabilitatea bancilor, precum si a intregii piete financiare din Romania, transmite news. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )