Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Dacian Ciolos face lamuriri despre legea darii in plata

Antena3 Antena3,
Premierul Dacian Ciolos face lamuriri despre legea darii in plata

Premierul Dacian Ciolos afirma ca deputatul PNL Daniel Zamfir are o abordare populista in scrisoarea deschisa privind legea darii in plata si subliniaza ca, pentru a fi cu adevarat. continuă pe Antena3

Ciolos, despre legea darii in plata: Daniel Zamfir are o abordare populista

Premierul Dacian Ciolos i-a raspuns, duminica, deputatului Daniel Zamfir, care l-a criticat pe prim-ministru pentru pozitia Guvernului fata de Legea darii in plata, afirmand ca liberalul are o abordare populista, iar proiectul sau are nevoie de adaptari pentru a fi aplicat.

Dacian Ciolos despre Daniel Zamfir, initiatorul legii darii in plata: O abordare populista. Aceasta lege trebuie sa tina cont de adevaratele cazuri sociale, nu de speculatorii imobiliari

Premierul Dacian Ciolos a scris, duminica seara, pe pagina sa de Facebook, ca raspuns la scrisoarea deschisa adresata de deputatul Daniel Zamfir, initiatorul legii darii in plata, ca Domnul deputat are din pacate o abordare populista prin aceasta pozitie. Am spus de la inceput ca sustin legea darii in plata si am spus-o si direct bancilor. Insa aceasta lege trebuie sa tina cont de adevaratele cazuri sociale, de familiile care si-au cumparat pe credit o locuinta, si nu de speculatorii imobiliari.

Ciolos: Daniel Zamfir are o abordare populista. Guvernul sustine Legea darii in plata, dar are nevoie de adaptari

Premierul Dacian Ciolos i-a raspuns, duminica, deputatului Daniel Zamfir, care l-a criticat pe prim-ministru pentru pozitia Guvernului fata de Legea darii in plata, afirmand ca liberalul are o abordare populista, iar proiectul sau are nevoie de adaptari pentru a fi aplicat.

Scrisoare deschisa catre Dacian Ciolos. Un deputat roman ii aduce acuze grave

In urma declaratiilor facute de premierul Dacian Ciolos si, mai ales, in urma punctului de vedere trimis de Guvern Camerei Deputatilor in legatura cu Legea darii in plata, deputatul Daniel Zamfir.

Replica deputatului Zamfir catre Dacian Ciolos privind darea in plata: Nu sunteti prim-ministrul celor 40 de banci straine

Deputatul PNL Daniel Zamfir i-a cerut lui Dacian Ciolos, prin intermediul unei scrisori deschise, sa opreasca minciuna, intoxicarea si abuzul impotriva Legii darii in plata, acuzandu-l pe premier ca a ales sa serveasca interesele bancherilor in loc sa reprezinte interesele romanilor.

Programul premierului Dacian Ciolos in Alba: discutii cu autoritatile locale la Alba Iulia, intalnire cu fermierii la Ciugud

Guvernul Romaniei a facut public programul premierului Dacian Ciolos pentru vizita pe care o va efectua luni, 21 martie, in judetul Alba, impreuna cu ministrul Agriculturii, Achim Irimescu. Premierul va avea o intalnire cu autoritatile locale la sediul Primariei Alba Iulia, dupa care va efectua o deplasare pe teren in comuna Ciugud.

Victor Ponta, mesaj surprinzator pentru Dacian Ciolos

Fostul premier Victor Ponta il lauda pe Dacian Ciolos, intr-o postare pe Facebook, pentru achizitionarea sculpturii Cumintenia Pamantului. Felicitari lui Dacian Ciolos.

Dacian Ciolos a numit un nou secretar de stat la Ministerul Muncii

Valeriu Ciolan Nicolae a fost numit joi secretar de stat in Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, printr-o decizie a premierului Dacian Ciolos, anunta Agerpres. Ant.

Dacian Ciolos: Suntem saraci, dar fara Cumintenia pamantului am fi si mai saraci; e acum ori niciodata

Dacian Ciolos a admis ca Romania este saraca , dar spune ca fara Cumintenia pamantului ar fi si mai saraca. Acesta a avertizat ca trebuie sa reactionam rapid, deoarece daca statul nu isi exercita acum reptul de preemptiune, risca sa piarda.

Plangerea penala impotriva lui Dacian Ciolos, pentru abuz in serviciu, a fost solutionata

Plangerea facuta pe numele lui Dacian Ciolos pentru abuz in serviciu a fost solutionata prin clasare, in urma cu aproximativ doua saptamani, a anuntat joi procurorul general.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )