Libnet.ro
UNICEF

10:01

Circulatie inchisa pe Transalpina din cauza zapezii

Adevărul Adevărul,
Circulatie inchisa pe Transalpina din cauza zapezii

Circulatia pe cel mai inalt drum din tara a fost inchis ca urmare a ninsorilor abundente care au cazut sambata seara. continuă pe Adevărul

Sectia de ginecologie de la maternitatea din Calinesti, inchisa temporar din cauza mai multor acuzatii de malpraxis

Sectia de ginecologie de la maternitatea din Calinesti, judetul Arges, a fost inchisa temporar, din cauza mai multor acuzatii de malpraxis, a anuntat directorul medical al unitatii. Ultimul caz este al unui.

Drumul National 251 a fost inchis din cauza viiturilor

Drumul National 251 a fost inchis din cauza viiturilor, relateaza B1 TV. Soferii sunt indemnati sa ocoleasca DN 251 deoarece intre Slobozia Conachi si Pechea circulatia a fost inchisa. Tot in judetul.

Bucuresti: Fratele copilului ucis de maidanezi, internat la spitalul de psihiatrie din cauza unei reactii acute la stres

Andrei, fratele baiatului ucis de o haita de caini maidanezi, a petrecut cateva zile din aceasta saptamana la spitalul de psihiatrie din cauza stresului acumulat de la moartea fratelui sau. Parintii.

Un tren a deraiat in judetul Galati din cauza inundatiilor

Un tren a deraiat, vineri, in judetul Galati, din cauza inundatiilor, relateaza B1 TV. Incidentul s-a produs in apropiere de Targul Bujor. Judetul Galati a fost afectat, inca de miercuri seara, de inundatii.

Din cauza vantului puternic: un convoi al Navrom Galati care circula pe Dunare a ajuns in mal

Incidentul a avut loc joi dupa amiaza, pe Dunare, la Mila 31. Convoiul format dintr-un impingator si un slep a deviat de la traseu din cauza vantului puternic.

Traficul feroviar si rutier intre Barlad si Galati a fost intrerupt din cauza inundatiilor

Traficul feroviar intre localitatile Barlad si Galati a fost intrerupt, relateaza B1 TV. Totoada, din cauza apelor, a fost inchis si Drumul National 25. in urma unei ploi puternice ce s-a abatut asupra.

Galati: Cel putin 400 de persoane evacuate din Valea Marului din cauza unei noi viituri. Baraj rupt la Corni

UPDATE 10:25: Un baraj s-a rupt in localitatea Corni, din cauza viiturii. Ruptura s-a produs in amonte de baraj. Localitatile Baleni, Rediu, Pechea risca sa fie inundate, potrivit primarului din Corni. O noua.

Vom pierde 2,5 miliarde de euro din PIB din cauza pretului de achizitie al cerealelor

Tara noastra va pierde 2,5 miliarde de euro din PIB anul acesta, din cauza proastei functionari a pietei cerealelor, sustine Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli LAPAR).

Buzau: O femeie si fiul ei, gasiti morti in beciul casei din cauza unui must fermentat

O femeie de 70 de ani si fiul ei din localitatea buzoiana Amaru, au fost gasiti morti in beciul din gospodarie de catre o vecina. Din primele cercetari ale politistilor, se pare ca cei doi au murit din.

Suceava: Un copac s-a prabusit peste o conducta de gaz din cauza ploilor abundente (VIDEO)

Ploile torentiale au facut ravagii la Suceava. O parcare din zona Garii Burdujeni a fost acoperita de apa, dupa ce sistemul de canalizare nu a mai facut fata suvoiului, iar un copac s-a prabusit peste o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2019 seconds )