Libnet.ro
UNICEF

01:05

O cladire din New York s-a prabusit partial in urma unei explozii. 30 de raniti, potrivit bilantului provizoriu

Adevărul Adevărul,
O cladire din New York s-a prabusit partial in urma unei explozii. 30 de raniti, potrivit bilantului provizoriu

O cladire s-a prabusit partial, dupa o explozie produsa joi dupa-amiaza in cartierul Manhattan din New York, informeaza New York Post si Sky News. continuă pe Adevărul

Explozie devastatoare intr-o cladire din New York

O cladire s-a prabusit partial, dupa o explozie produsa, joi dupa-amiaza, in cartierul Manhattan din New York, informeaza Mediafax.

Doi agenti de securitate au fost raniti intr-un incendiu produs in cladirea ONU din New York

Doi agenti de securitate au fost raniti in urma unui mic incendiu, produs noaptea trecuta la subsolul cladirii Natiunilor Unite din New York, transmit surse ale autoritatilor. Este vorba de leziuni minore,.

Explozie puternica in New York. O cladire cu 5 etaje s-a prabusit

O cladire de cinci etaje s-a prabusit partial in urma unei explozii produsa joi dupa-amiaza in cartierul Manhattan din New York. Potrivit AP, explozia a avut loc in zona East Village din Manhattan. Nu.

New York: Un incendiu a cuprins mai multe cladiri cartierul East Village. O persoana a fost ranita grav

Un incendiu a cuprins joi mai multe cladiri de locuit si comerciale in cartierul East Village din New York, o persoana fiind ranita grav, potrivit unor surse din randul pompierilor, citate de AFP. Incendiul a.

Avion prabusit in Franta. The New York Times: Unul dintre piloti parasise cabina si a ramas incuiat pe dinafara inainte de prabusire

Avion prabusit in Franta. Un anchetator citat sub protectia anonimatului de cotidianul american The New York Times sustine ca datele extrase din cutia neagra a avionului Germanwings care inregistra discutiile din cabina pilotilor arata ca unul dintre acestia parasise cabina inainte ca aeronava sa piarda din altitudine si sa se prabuseasca.

Facebook ar putea gazdui in curand continutul produs de mai multe companii media - New York Times

Facebook poarta, de cateva luni, discutii cu cel putin sase companii media in legatura cu posibilitatea ca reteaua sociala sa gazduiasca pe propria platforma continutul acestora, in loc sa-i puna pe utilizatori sa urmeze un link spre un site extern, potrivit New York Times. Cotidianul american precizeaza ca printre partenerii initiali in acest proiect se numara si societatea compania care il editeaza, The New York Times, dar si BuzzFeed si National Geographic.

Articolele New York Times, BuzzFeed si National Geographic ar putea fi publicate direct pe Facebook

Facebook negociaza cu cel putin sase companii media, printre care se numara The New York Times, BuzzFeed si The National Geographic, pentru difuzarea de continut direct pe platfoma retelei de socializare,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )