Libnet.ro
UNICEF

19:45

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 2 - Serena Williams, lider pentru a 261-a saptamana

Hotnews Hotnews,
 Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 2 - Serena Williams, lider pentru a 261-a saptamana

Desi a fost eliminata prematur la Wuhan si la Beijing China Open), Simona Halep a ramas pe locul doi din clasamentul WTA, cu 6670 de puncte acumulate. Serena Williams a ajuns la cea de-a 261-a saptamana in postura de lider mondial. continuă pe Hotnews

Veste excelenta pentru Simona Halep! Iata clasamentul WTA

Jucatoarea Simona Halep, care la jumatatea saptamanii trecute a fost eliminata in optimi la Wuhan si duminica a abandonat in primul tur la China Open, se mentine pe locul 2 in clasamentul WTA, in care lider.

Simona Halep la Beijing: romanca intalneste o adversara la pamant. Bilantul lui Arruabarrena e groaznic

Simona Halep joaca, astazi dimineata, in penultimul turneu la care va participa in 2015 si unde e favorita numarul 1, dupa ce Serena Williams s-a retras.

Simona Halep resimte oboseala la final de sezon 2015. Am probleme

Ultimul turneu Premier Mandatory al anului, cel de la Beijing, porneste azi, avand-o pe Simona Halep favorita principala, dupa ce Serena Williams a anuntat ca nu va mai juca in 2015. Romanca insa se confrunta .

Simona Halep la Beijing: romanca a inceput bine cu Arruabarrena, dar s-a retras din cauza unei accidentari

Dupa Serena Williams si Maria Sarapova, care nici n-au venit la Beijing din motive medicale, a doua jucatoare a lumii a parasit si ea competitia, dupa doar 49 de minute in care a stat pe teren.

Simona Halep ramane pe locul doi mondial in pofida rezultatelor slabe din China

WTA a dat publicitatii noul clasament mondial actualizat dupa turneul de la Wuhan, iar Simona Halep isi pastreaza pozitia secunda in ierarhie.

Detalii despre accidentarea suferita de Simona Halep

Simona Halep a abandonat, duminica, in primul tur la Openul Chinei de la Beijing, turneu WTA Premier Mandatory unde jucatoarea noastra era principala favorita. Participarea la Turneul Campioanelor este pusa sub semnul intrebarii.

Simona Halep a abandonat in primul tur al turneului de la Beijing

Simona Halep a abandonat, duminica, in in primul tur al WTA de la Beijing. Jucatoarea din Romania a renuntat in primul set, la scorul de 5-4 pentru spanioloaica Lara Aruabarrena, jucatoare venita din calificari.

Simona Halep a abandonat in meciul cu Arruabarrena, de la Beijing Premier Mandatory, din cauze medicale

Simona Halep, principala favorita, a abandonat in primul tur al China Open, turneul de categorie Premier Mandatory de la Beijing, din cauze medicale. Romanca s-a retras la scorul de 5-4, pentru Lara Arruabarrena, 95 WTA, in primul set.

Simona Halep, despre relatia cu antrenorul Darren Cahill. Este tot ce imi doresc

Simona Halep a vorbit pentru site-ul Tennis Magazine in care a vorbit despre colaborarea dintre ea si antrenorul Darren Cahill. Desi s-a speculat ca cei doi se vor desparti, numarul 2 WTA anunta ca va cont.

Simona Halep si-a aflat adversara de la China Open

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la China Open, turneu organizat in Beijing. Romanca o va intalni duminica, dupa ora 11:30, pe Lara Arruabarrena, locul 95 WTA. Cele doua jucatoare s-au mai intalnit.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )