Libnet.ro
UNICEF

11:01

Simona Halep ramane pe locul doi mondial in pofida rezultatelor slabe din China

Online Sport Online Sport,
Simona Halep ramane pe locul doi mondial in pofida rezultatelor slabe din China

WTA a dat publicitatii noul clasament mondial actualizat dupa turneul de la Wuhan, iar Simona Halep isi pastreaza pozitia secunda in ierarhie. continuă pe Online Sport

Simona Halep, pe locul trei la incasari in 2015. Romanca a fost devansata de o jucatoare surpriza, care se va retrage

Simona Halep a abandonat in turneul de la Beijing, incheind dezamagitor seria de turnee din Asia, disputate inaintea ultimei mari competitii a anului, care este Turneul Campioanelor.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 2 - Serena Williams, lider pentru a 261-a saptamana

Desi a fost eliminata prematur la Wuhan si la Beijing China Open), Simona Halep a ramas pe locul doi din clasamentul WTA, cu 6670 de puncte acumulate. Serena Williams a ajuns la cea de-a 261-a saptamana in postura de lider mondial.

Simona Halep va intalni o jucatoare venita din calificari in prima mansa a turneului de la Beijing. In turul doi ar putea da de Alize Cornet

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, va evolua cu o sportiva din calificari, in primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing, informeaza Mediafax.

Veste excelenta pentru Simona Halep! Iata clasamentul WTA

Jucatoarea Simona Halep, care la jumatatea saptamanii trecute a fost eliminata in optimi la Wuhan si duminica a abandonat in primul tur la China Open, se mentine pe locul 2 in clasamentul WTA, in care lider.

Simona Halep si-a aflat adversara de la China Open

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la China Open, turneu organizat in Beijing. Romanca o va intalni duminica, dupa ora 11:30, pe Lara Arruabarrena, locul 95 WTA. Cele doua jucatoare s-au mai intalnit.

Simona Halep, despre relatia cu antrenorul Darren Cahill. Este tot ce imi doresc

Simona Halep a vorbit pentru site-ul Tennis Magazine in care a vorbit despre colaborarea dintre ea si antrenorul Darren Cahill. Desi s-a speculat ca cei doi se vor desparti, numarul 2 WTA anunta ca va cont.

Simona Halep, accidentata inainte de startul turneului de la Beijing

Simona Halep a precizat, intr-un interviu pentru site-ul oficial al turneului de la Beijing, ca este accidentata la tendonul lui Ahile. In aceasta perioada, mereu apar accidentarile, pentru ca am jucat foarte mult. Nu este usor, dar voi face tot ce pot, a spus numarul doi din ierarhia WTA.

Simona Halep a abandonat la Beijing, din cauza unor mari probleme fizice

Simona Halep, macinata de problemele fizice, a abandonat in primul tur al turneului de la Beijing. Simona a decis, dupa 50 de minute, ca nu poate duce partida pana la capat si ii strange mana adversarei, la.

Eliza Samara: povestea campioanei europene si incredibila asemanare dintre ea si Simona Halep

Noua campioana europeana la tenis de masa, Eliza Samara, si Simona Halep au avut un start de cariera izbitor de asemanator. Ambele sunt aromance din Constanta.

Detalii despre accidentarea suferita de Simona Halep

Simona Halep a abandonat, duminica, in primul tur la Openul Chinei de la Beijing, turneu WTA Premier Mandatory unde jucatoarea noastra era principala favorita. Participarea la Turneul Campioanelor este pusa sub semnul intrebarii.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )