Libnet.ro
UNICEF

14:30

Veste excelenta pentru Simona Halep! Iata clasamentul WTA

Antena3 Antena3,
Veste excelenta pentru Simona Halep! Iata clasamentul WTA

Jucatoarea Simona Halep, care la jumatatea saptamanii trecute a fost eliminata in optimi la Wuhan si duminica a abandonat in primul tur la China Open, se mentine pe locul 2 in clasamentul WTA, in care lider. continuă pe Antena3

Simona Halep va intalni o jucatoare venita din calificari in prima mansa a turneului de la Beijing. In turul doi ar putea da de Alize Cornet

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, va evolua cu o sportiva din calificari, in primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing, informeaza Mediafax.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 2 - Serena Williams, lider pentru a 261-a saptamana

Desi a fost eliminata prematur la Wuhan si la Beijing China Open), Simona Halep a ramas pe locul doi din clasamentul WTA, cu 6670 de puncte acumulate. Serena Williams a ajuns la cea de-a 261-a saptamana in postura de lider mondial.

Simona Halep a abandonat in primul tur al turneului de la Beijing

Simona Halep a abandonat, duminica, in in primul tur al WTA de la Beijing. Jucatoarea din Romania a renuntat in primul set, la scorul de 5-4 pentru spanioloaica Lara Aruabarrena, jucatoare venita din calificari.

Simona Halep a abandonat in meciul cu Arruabarrena, de la Beijing Premier Mandatory, din cauze medicale

Simona Halep, principala favorita, a abandonat in primul tur al China Open, turneul de categorie Premier Mandatory de la Beijing, din cauze medicale. Romanca s-a retras la scorul de 5-4, pentru Lara Arruabarrena, 95 WTA, in primul set.

Simona Halep, despre relatia cu antrenorul Darren Cahill. Este tot ce imi doresc

Simona Halep a vorbit pentru site-ul Tennis Magazine in care a vorbit despre colaborarea dintre ea si antrenorul Darren Cahill. Desi s-a speculat ca cei doi se vor desparti, numarul 2 WTA anunta ca va cont.

Simona Halep, accidentata inainte de startul turneului de la Beijing

Simona Halep a precizat, intr-un interviu pentru site-ul oficial al turneului de la Beijing, ca este accidentata la tendonul lui Ahile. In aceasta perioada, mereu apar accidentarile, pentru ca am jucat foarte mult. Nu este usor, dar voi face tot ce pot, a spus numarul doi din ierarhia WTA.

Simona Halep ramane pe locul doi mondial in pofida rezultatelor slabe din China

WTA a dat publicitatii noul clasament mondial actualizat dupa turneul de la Wuhan, iar Simona Halep isi pastreaza pozitia secunda in ierarhie.

Detalii despre accidentarea suferita de Simona Halep

Simona Halep a abandonat, duminica, in primul tur la Openul Chinei de la Beijing, turneu WTA Premier Mandatory unde jucatoarea noastra era principala favorita. Participarea la Turneul Campioanelor este pusa sub semnul intrebarii.

Simona Halep si-a aflat adversara de la China Open

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la China Open, turneu organizat in Beijing. Romanca o va intalni duminica, dupa ora 11:30, pe Lara Arruabarrena, locul 95 WTA. Cele doua jucatoare s-au mai intalnit.

Simona Halep a anuntat ca este accidentata

Simona Halep, principala favorita a turneului WTA Premier Mandatory de la Beijing, a declarat intr-o conferinta de presa ca este accidentata, dar ca va face tot posibilul sa evolueze in capitala Chinei.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )