Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, despre relatia cu antrenorul Darren Cahill. Este tot ce imi doresc

Antena3 Antena3,
Simona Halep, despre relatia cu antrenorul Darren Cahill. Este tot ce imi doresc

Simona Halep a vorbit pentru site-ul Tennis Magazine in care a vorbit despre colaborarea dintre ea si antrenorul Darren Cahill. Desi s-a speculat ca cei doi se vor desparti, numarul 2 WTA anunta ca va cont. continuă pe Antena3

Simona Halep la Wuhan: deruta totala pentru Simona dupa un esec dramatic. A vorbit despre ce i s-a intamplat cu Konta

Simona Halep a oferit primele explicatii dupa ce, avand 5-1 in decisiv, a reusit sa piarda in fata unei jucatoare care n-a castigat niciun trofeu WTA in cariera.

Simona Halep a anuntat ca este accidentata

Simona Halep, principala favorita a turneului WTA Premier Mandatory de la Beijing, a declarat intr-o conferinta de presa ca este accidentata, dar ca va face tot posibilul sa evolueze in capitala Chinei.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Beijing. Meciul este duminica LIVE TEXT in aceasta pagina

Principala favorita a Openului Chinei de la Beijing, turneu dotat cu premii totale in valoare de 4. 7 milioane de dolari, Simona Halep a aflat cu cine va juca in primul tur si cand va avea loc acest meci.

Simona Halep, accidentata inainte de startul turneului de la Beijing

Simona Halep a precizat, intr-un interviu pentru site-ul oficial al turneului de la Beijing, ca este accidentata la tendonul lui Ahile. In aceasta perioada, mereu apar accidentarile, pentru ca am jucat foarte mult. Nu este usor, dar voi face tot ce pot, a spus numarul doi din ierarhia WTA.

Simona Halep isi cunoaste posibilele adversare de la Beijing

Principala favorita a Beijing, cel mai puternic turneu din seria celor trei la rand programate in China si care este dotat cu premii totale in valoare de 4. 7 milioane de dolari, Simona Halep a aflat cu cine ar putea juca.

Sansa imensa pentru Simona Halep. Cum poate deveni numarul 1 mondial

Simona Halep, numarul 1 mondial? intrebarea nu mai este deloc fortata. Reprezentanta Romaniei are toate sansele sa atace sefia WTA chiar la inceputul anului 2016, eventual la primul turneu de Grand Slam,.

Veste uriasa pentru Simona Halep. Poate deveni numarul 1 mondial in scurt timp

Simona Halep va juca in optimile turneului de la Wuhan, unde este principala favorita, dar o veste uriasa se contureaza pentru jucatoarea noastra.

LIVE Simona Halep - Johanna Konta. Probleme mari pentru romanca in primul set

Simona Halep - Johanna Konta LIVE. Simona Halep are probleme in optimile turneului WTA de la Wuhan, China. Romanca, principala favorita a turneului, a pierdut primul set in fata sportivei Johanna Konta, venita.

Simona Halep si-a aflat adversara de la China Open

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la China Open, turneu organizat in Beijing. Romanca o va intalni duminica, dupa ora 11:30, pe Lara Arruabarrena, locul 95 WTA. Cele doua jucatoare s-au mai intalnit.

Simona Halep si-a aflat prima adversara pe care o va intalni la Beijing. S-a stabilit si ora meciului jucatoarei noastre

Simona Halep va juca duminica la Beijing, in ultima competitie dinaintea Turneului Campioanelor, de la Singapore, care va incheia sezonul.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )