Libnet.ro
UNICEF

01:05

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe locul trei in lume

Hotnews Hotnews,
 Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe locul trei in lume

Simona Halep se mentine si in aceasta saptamana pe locul trei in ierarhia WTA, jucatoarea din Romania acumuland 6. 785 de puncte. Halep va urca insa de saptamana viitoare pe pozitia a doua, urmand sa o depaseasca pe Na Li. continuă pe Hotnews

Simona Halep se mentine pe locul 3 mondial. Serena la cota 200 de saptamani pe primul loc

Si in aceasta saptamana Simona Halep ocupa locul trei in ierarhia mondiala WTA, insa de saptamana viitoare jucatoarea noastra va urca pe locul secund in locul chinezoaicei Na Li.

Simona Halep se mentine pe locul 3 mondial

Si in aceasta saptamana Simona Halep ocupa locul trei in ierarhia mondiala WTA, insa de saptamana viitoare jucatoarea noastra va urca pe locul secund in locul chinezoaicei Na Li.

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA: Romanca va urca pe pozitia secunda incepand din 11 august

Romanca Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentulWTA, romanca urmand sa urce pe pozitia secunda incepand din 11 august. Halep va profita de faptul ca chinezoaica Na Li nu va juca in acest.

Simona Halep: E o performanta incredibila sa ajung pe locul doi

Dupa ce chinezoaica Na Li sisa anuntat abandonul de la urmatoarele turnee, romanca Simona Halep va urca pana pe locul doi in clasamentul WTA.

Simona Halep, imagine prost valorificata: Suveniruri si autografe de la Cirstea si Niculescu, mai cautate decat cele ale sportivei de pe locul 3 WTA

Simona Halep, a treia jucatoare de tenis a lumii si romanca care a obtinut cea mai buna clasare din toate timpurile, sta foarte prost la capitalizarea imaginii, lucru cel mai usor de observat in mediul online.

Simona Halep: Locul 2 mondial este o mare realizare. Abia astept sa debutez in SUA!

Simona Halep, care din 11 august va deveni numarul 2 mondial, a declarat ca anul 2014 a fost unul incredibil din toate punctele de vedere si ca isi doreste sa ajunga la Turneul Campioanelor din Singapore, din perioada 20-26 octombrie.

Simona Halep: A fost un an incredibil! Abia astept sezonul pe hard

Jucatoarea de tenis Simona Halep, care din 11 august va deveni numarul 2 mondial, a declarat, pentru site-ul oficial al WTA, ca 2014 a reprezentat un an incredibil, insa va munci mult pentru a se califica la Turneul Campioanelor, care se va desfasura.

Simona Halep: A fost un an incredibil, dar raman concentrata pentru a ajunge la Turneul Campioanelor

Jucatoarea de tenis Simona Halep, care din 11 august va deveni numarul 2 mondial, a declarat, pentru site-ul oficial al WTA, ca 2014 a reprezentat un an incredibil, insa va munci mult pentru a se califica la Turneul Campioanelor, care se va desfasura in perioada 20-26 octombrie, in Singapore, transmite Mediafax.

Simona Halep anunta revenirea in circuit: Ne vedem la Cincinnati

Jucatoarea Simona Halep a vorbit pentru site-ul WTA despre anul 2014, unul pe care il considera incredibil, dar spune ca ramane in continuare concentrata pentru obiectivul urmator, si anume participarea la Turneul Campionelor de la Singapore.

Simona Halep: Am muncit foarte mult ca sa fiu cat mai buna cu putinta, sa devin numarul 2 mondial este o mare realizare

Romanca Simona Halep spune ca va fi o mare realizare urcarea pe pozitia a 2-a in clasamentulWTA, in conditiile in care chinezoaica Na LI va sta pe banca la turneele americane din cauza unei accidentari.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )