Libnet.ro
UNICEF

15:15

Clientii asiguratorilor sunt tot mai nemultumiti. Numarul reclamatiilor a crescut cu 65,6%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Clientii asiguratorilor sunt tot mai nemultumiti. Numarul reclamatiilor a crescut cu 65,6%

Comisia de Supraveghere a Asigurarilor CSA) a primit in primele noua luni 8. 520 de reclamatii privind serviciile asiguratorilor si brokerilor, mai multe cu 65,6% fata de septembrie 2011, potrivit datelor dintr-un buletin al institutiei. continuă pe Wall-Street Ro

Tot mai multi copii poarta nume inspirate de Apple

Apple se bucura de succes indiferent de produsele lansate sau de preturile practicate, lucru care a propulsat compania in fruntea brandurilor din intreaga lume. Dar acest succes nu se reflecta doar in cifrele realizate. Mai nou tot mai multi copii poarta nume inspirate de gigantul mar american. Daca noua ni se poate parea ciudat sa iti denumesti copilul dupa marca sau produsul favorit, se pare ca americanii nu au deloc o problema cu aceasta practica. Astfel numarul copiilor cu numele .

Iulian Panait: Piata de capital se zbate intr-un anonimat tot mai adanc

Piata de capital din tara noastra exista, insa se zbate intr-un anonimat tot mai adanc, a declarat Iulian Panait, presedintele KTD Invest, in cadrul unui interviu publicat in news-letterul AIPC pe luna noiembrie.

Afla care sunt cele mai cautate celebritati sau orase pe Yahoo in anul 2012

Yahoo a realizat topuri ale celor mai cautate celebritati, despartiri sau obsesii ale anului 2012! Iata cine este in fruntea celor mai cautate celebritati ale acestui an Continue reading .

Care sunt cele mai noi descoperiri facute de Curiosity pe Marte

Robotul martian Curiosity nu a gasit, inca, dovezi certe ca viata ar fi fost posibila pe planeta rosie. Curiosity a analizat mai multe roci martiene in laboratorul automat al sondei spatiale, descoperind apa.

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )