Libnet.ro
UNICEF

14:30

CLIPE GRELE pentru Andreea Balan! Artista a decis sa puna capat SUFERINTEI! A lasat un mesaj CUTREMURATOR (GALERIE FOTO)

B1 B1,
 CLIPE GRELE pentru Andreea Balan! Artista a decis sa puna capat SUFERINTEI! A lasat un mesaj CUTREMURATOR (GALERIE FOTO)

Andreea Balan si-a surprins fanii cu o postare emotionanta in care a descris momentele grele prin care atrecut in acest an. ASTA DA BOMBA! S-a aflat totul despre sarcina gabrielei cristea! TAVI. continuă pe B1

Clipe grele pentru Oana Roman! A ajuns de urgenta la spital cu fiica sa. Ce se intampla, acum, cu cele doua

Fiica Oanei Roman se confrunta cu probleme de sanatate, iar vestile nu au fost deloc bune pentru vedeta, chiar de sarbatorile de iarna din acest an. Aceasta facut si un anunt pe conturile sale de pe retelele sociale, prin care le-a dezvaluit tuturor cu ce se confrunta, in prezent. Se pare ca odata cu despartirea .

Andreea Balan a dat lovitura! Se umple de bani in noaptea de Revelion. Unde va canta

Andreea Balan este jumatatea trupei Andre care va da lovitura in noaptea de Revelion. Artista va face show in cinci locatii, iar banii vor fi pe masura. Unde va canta si cat va fi onorariul? Andreea Balan va da lovitura in noaptea de Revelion. Unde va canta? Andreea Balan a debutat in TV in 1994, .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )