Libnet.ro
UNICEF

16:30

Clipul zilei: Adevaratul reportaj Sky News cu traficantii de arme - parodie

Hotnews Hotnews,
 Clipul zilei: Adevaratul reportaj Sky News cu traficantii de arme - parodie

Pas cu pas alaturi de temutii traficanti de arme :) by veveritu. continuă pe Hotnews

inregistrare-cheie in cazul reportajului Sky News. Avocatul romanilor: E in favoarea noastra

Avocatul romanilor arestati preventiv dupa participarea la un reportaj Sky News, despre un presupus trafic cu arme in Romania, a anuntat existenta unei inregistrari la dosar care arata ca.

Trei dintre traficantii de arme din reportajul Sky News, arestati preventiv (VIDEO)

Trei dintre cei cinci asa-zisi traficanti de arme din reportajul Sky News au fost arestati, informeaza B1 TV. Decizia judecatorilor nu este una definitiva si, cel mai probabil, ea va fi contestata de avocati.

Pruna intervine in scandalul reportajului despre traficantii romani de arme: Statul roman e obligat sa dea in judecata Sky News

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a vorbit despre scandalul iscat in jurul reportajului Sky News in care sunt prezentati un grup de asa-zisi traficanti romani de arme, potrivit.

Trei dintre traficantii de arme din reportajul Sky News, retinuti de DIICOT. Jurnalistii britanici le-au cerut protagonistilor sa vorbeasca in romana, chiar daca limba lor materna e maghiara (VIDEO)

UPDATE 11:47: Jurnalistii de la Sky News le-au cerut in mod expres traficantilor de arme sa vorbeasca in timpul filmarilor in limba romana, chiar daca limba lor materna este.

Romanii fac HAZ DE NECAZ din orice: PARODIE dupa reportajul celor de la Sky News (VIDEO)

Ca sa faca haz de necaz, cativa romani s-au gandit sa faca o parodie dupa binecunoscutul reportaj realizat de jurnalistii de la Sky News, cu traficantii romani. Parodia.

Trei barbati care apar in reportajul Sky News, retinuti de DIICOT

Procurorii DIICOT au retinut, in cursul zilei de ieri, trei barbati care apar in reportajul realizat de televiziunea britanica Sky News despre un presupus trafic cu arme, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul institutiei.

Ambasadorul Marii Britanii explica situatia postului Sky News, acuzat ca a difuzat un reportaj calomnios la adresa Romaniei

Ambasadorul la Bucuresti al Regatului Unit al Marii Britanii, Paul Brummell, a facut o scurta declaratie despre situatia postului de televiziune Sky News, acuzat ca a difuzat un reportaj calomnios la adresa Romaniei.

UPDATE. Rechizitoriu DUR la adresa jurnalistilor britanici de la Sky News, care ar fi trucat reportajul despre traficul de arme din Romania. Ei sunt CITATI pentru anchetare! Romanii care au jucat rolul traficantilor de arme, ARESTATI PREVENTIV

DIICOT a lansat acuzatii dure la adresa jurnalistului britanic Stuart Ramsay si a postului TV Sky News. Investigatiile s-au extins, prin comisie rogatorie internationala, si asupra membrilor echipei Sky News, care au fost citati pentru audieri. Romanii care au jucat rolul traficantilor in reportajul trucat al televiziunii britanice au fost arestati preventiv. Avocatul lor a facut recurs.

Sky News, in mijlocul unui nou scandal! Reportaj cu mercenari trimisi in Siria de o companie rusa, demascat de presa locala

Sky News se afla din nou in centrul unui scandal pentru un material. intr-o alta presupusa investigatie jurnalistica a tabloidului rus, mercenari rusi lupta in secret in Siria. Ancheta a.

FOTO + VIDEO: Sky News, in centrul unui nou scandal. Un actor ar fi fost angajat sa apara intr-un reportaj cu mercenari trimisi in Siria de o companie rusa

Postul de televiziune Sky News a generat un scandal in Rusia, dupa ce a difuzat un material realizat de jurnalistul John Sparks, in care se precizeaza ca o companie militara secreta rusa recruteaza si antreneaza mercenari, pe care ii trimite sa lupte alaturi de trupele loiale lui Bashar-al-Assad.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )