Libnet.ro
UNICEF

19:31

Clotilde Armand anunta ca a castigat Primaria Sectorului 1, la o diferenta de peste o mie de voturi: Am iesit invingatori, matematica a invins

Adevărul Adevărul,
Clotilde Armand anunta ca a castigat Primaria Sectorului 1, la o diferenta de peste o mie de voturi: Am iesit invingatori, matematica a invins

Candidata USR PLUS la Primara Sectorului 1, Clotilde Armand, anunta ca s-a finalizat centralizarea si verificarea voturilor din Sectorul 1 si a iesit invingatoare, la o diferenta de peste o mie de voturi. Am iesit invingatori, matematica a invins, a afirmat Armand, care a multumit tuturor celor care i-au fost alaturi. continuă pe Adevărul

Clotilde Armand anunta ca a castigat Primaria Sectorului 1

Candidata USR PLUS la Primara Sectorului 1, Clotilde Armand, anunta ca s-a finalizat centralizarea si verificarea voturilor din Sectorul 1 si a iesit invingatoare, la o diferenta de peste o mie de voturi. Am iesit invingatori, matematica a invins, a afirmat Armand, care a multumit tuturor celor care i-au fost alaturi, conform news. ro.

Cristian Popescu Piedone a castigat Primaria Sectorului 5!

Cristian Popescu Piedone a castigat Primaria Sectorului 5! Contracandidatul sau si-a recunoscut infrangerea in urma cu putin timp.

Piedone, condamnat la peste 8 ani de inchisoare in prima instanta, a castigat Primaria Sectorului 5. Cristian Bacanu s-a recunoscut invins

Cristian Bacanu, candidatul sustinut de PNL si Alianta USR-PLUS s-a recunoscut invins in fata lui Cristian Popescu Piedone in competitia pentru Primaria Sectorului 5 din Capitala.

Clotilde Armand a castigat cursa pentru Sectorul 1, cu peste 1.000 de voturi avans fata de Daniel Tudorache. BEC ar putea decide, miercuri, renumararea voturilor

Clotilde Armanda castigat matematic cursa pentru Primaria Sectorului 1 al Capitalei, in dauna primarului in exercitiu Daniel Tudorache. Candidata USR-PLUS si PNL are un procent de 40,95% 36. 454 de voturi va.

Cristian Popescu Piedone, primul mesaj dupa ce a castigat Primaria Sectorului 5: Necuratilor, plecati acasa!

Cristian Popescu Piedone PPU-SL), noul primar al Sectorului 5, a avut un mesaj virulent, intr-o postare pe Facebook, dupa aflarea primelor rezultate la alegerile locale.

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Sectorului 3

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Sectorului 3? Singurul exit-poll din Romania va fi prezentat in direct la Antena 3 si pe site-ul antena3. ro, la ora 21.

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Sectorului 5

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Sectorului 5? Singurul exit-poll din Romania va fi prezentat in direct la Antena 3 si pe site-ul antena3. ro, la ora 21.

ALEGERI LOCALE 2020 Candidatul USR PLUS, Allen Coliban, a castigat primaria Brasov cu peste 40%

Candidatul USR PLUS, Allen Coliban, a castigat Primaria municipiului Brasov, cu peste 40% din voturile valabil exprimate, in viitorul legislativ local urmand sa aiba mandate trei forte politice - Alianta USR PLUS si PNL - cu un numar egal de voturi si PSD, releva datele AEP Brasov.

CLOTILDE ARMAND: Astazi voi solicita Parchetului General sa preia ancheta despre situatia de la Biroul Electoral al Sectorului 1

Candidatul PNL-USR PLUS la Primaria Sectorului 1, europarlamentarul Clotilde Armand, anunta ca va solicita Parchetului General sa preia ancheta despre situatia de la Biroul Electoral al Sectorului 1, unde este deja in desfasurare o ancheta a Politiei dupa ce ea a semnalat nereguli grave legate de procesele verbale in care erau consemnate voturile primite de candidati.

CLOTILDE ARMAND, DESPRE SITUATIA VOTURILOR DIN SECTORUL 1: Va trebui sa fie o ancheta care sa fie dusa pana capat

Candidata USR PLUS pentru Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, anunta ca va face demersuri pentru ca cei care se fac vinovati pentru ceea ce a numit tentativa de frauda la votul din 27 septembrie sa fie pedepsiti.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )