Libnet.ro
UNICEF

13:45

Clubul Pandurii a primit licenta pentru Liga I si cupele europene

Adevărul Adevărul,
Clubul Pandurii a primit licenta pentru Liga I si cupele europene

Clubul de fotbal Pandurii Targu Jiu a primit licenta pentru a evolua in urmatorul sezon in cupele europene si in Liga I. continuă pe Adevărul

Clubul Pandurii Targu Jiu a primit licenta pentru a juca in cupele europene

Jucatorii de la Pandurii Targu Jiu sunt in culmea fericirii dupa au aflat ca vor putea juca in cupele europene sezonul viitor. Narcis Raducan, presedintele clubului oltean a marturisit.

Pandurii au primit licenta pentru cupele europene. Se ascute lupta pentru locul doi in campionat

Echipa Pandurii Tg. Jiu a primit licenta pentru a evolua sezonul viitor in Liga 1 si in competitiile europene organizate sub egida UEFA.

Doar noua echipe din Liga 1 au primit dreptul de a juca in cupele europene. Dinamo, refuzata

Comisia de Licentiere din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a anuntat vineri echipele care au primit dreptul de a evolua sezonul viitor 2016/2017) in cupele europene.

Dinamo nu a primit aviz pentru cupele europene nici la recurs. Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, singura speranta

Dinamo nu a primit unda verde de a juca in Europa nici la recurs, asa ca singura varianta a oficialilor dinamovisti este depuna dosarul la TAS. Clubul are termen de zece zile pentru a intocmi.

Saptamana decisiva pentru Dinamo: a fi sau a nu fi in cupele europene

Dinamo afla oficial in aceasta saptamana pozitia UEFA cu privire la dreptul de a participa in editia viitoare a cupelor europene.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )