Libnet.ro
UNICEF

10:30

Clubul Pandurii Targu Jiu a primit licenta pentru a juca in cupele europene

B1 B1,
Clubul Pandurii Targu Jiu a primit licenta pentru a juca in cupele europene

Jucatorii de la Pandurii Targu Jiu sunt in culmea fericirii dupa au aflat ca vor putea juca in cupele europene sezonul viitor. Narcis Raducan, presedintele clubului oltean a marturisit. continuă pe B1

Pandurii au primit licenta pentru cupele europene. Se ascute lupta pentru locul doi in campionat

Echipa Pandurii Tg. Jiu a primit licenta pentru a evolua sezonul viitor in Liga 1 si in competitiile europene organizate sub egida UEFA.

Clubul Pandurii a primit licenta pentru Liga I si cupele europene

Clubul de fotbal Pandurii Targu Jiu a primit licenta pentru a evolua in urmatorul sezon in cupele europene si in Liga I.

Ioan Hora a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului Pandurii

Golgheterul echipei Pandurii Targu Jiu din acest sezon, Ioan Hora, a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului Pandurii intr-un sezon din Liga I.

Dinamo nu a primit aviz pentru cupele europene nici la recurs. Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, singura speranta

Dinamo nu a primit unda verde de a juca in Europa nici la recurs, asa ca singura varianta a oficialilor dinamovisti este depuna dosarul la TAS. Clubul are termen de zece zile pentru a intocmi.

Bazin de inot acoperit de 1000 metri patrati in municipiul Targu Jiu

Conducerea Primariei Targu Jiu a anuntat doua noi investitii. Este vorba de un bazin de inot si o sala de sport pentru un liceu din Targu Jiu.

Targu Jiu: Elevul de 11 ani, disparut in Parcul Central, unde venise in cadrul programului Scoala Altfel a fost gasit si dus acasa

Un elev din Bumbesti Jiu in varsta de 11 ani a disparut, miercuri, in Parcul Central din Targu Jiu. Acesta venise in excursie, cu scoala, in cadrul programului Scoala.

Alerta in Parcul Central din Targu Jiu. Un copil de 11 de ani aflat in excursie a disparut fara urma

Zeci de politisti, jandarmi si politisti locali cauta in Parcul Central din Targu Jiu un baietel in varsta de 11 ani care a disparut fara urma.

UPDATE Copilul disparut in Parcul Central din Targu Jiu a fost gasit

Zeci de politisti, jandarmi si politisti locali cauta in Parcul Central din Targu Jiu un baietel in varsta de 11 ani care a disparut fara urma.

Primarul Florin Carciumaru a anuntat ca Edi Iordanescu va continua sa antreneze Pandurii si in sezonul urmator

Primarul municipiului Targu Jiu, Florin Carciumaru, a anuntat pe pagina sa de facebook ca Edi Iordanescu va continua sa antreneze Pandurii si in sezonul urmator:.

Elevii au vizitat statiile de epurare a apei din Targu Jiu si Bumbesti Jiu

Zeci de elevi gorjeni au vizitat statiile de tratare a apei din cadrul operatorului regional de apa si canalizare Aparegio, pentru a vedea procesele prin care trece apa care ajunge in reteaua de canalizare pentru a fi curatata de reziduuri.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )