Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cluj-Napoca: 70 de ani de la eliberarea orasului, Emil Boc si Elena Udrea au depus o coroana de flori din partea PMP

România Liberă România Liberă,
Cluj-Napoca: 70 de ani de la eliberarea orasului, Emil Boc si Elena Udrea au depus o coroana de flori din partea PMP

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a participat, sambata, la Cimitirul Eroilor, la ceremonia de depunere de coroane de flori cu ocazia implinirii a 70 de ani de la eliberarea orasului de sub ocupatia horthyista, in timpul celui de-al doilea razboi mondial, si a tinut un discurs despre semnificatia acestei zile . continuă pe România Liberă

Alegeri prezidentiale 2014. Elena Udrea a depus o coroana la ceremonia dedicata implinirii a 70 de ani de la eliberarea Clujului in Al II-lea Razboi Mondial. Emil Boc a insotit-o

Elena Udrea, candidat la alegerile prezidentiale 2014, isi petrece ziua de sambata, 11 octombrie, in judetul Cluj. De dimineata, ea a luat parte la un ceremonial militar din Cluj-Napoca organizat in memoria soldatilor care si-au pierdut viata, in urma cu 70 de ani, pentru eliberarea Clujului.

Alegeri prezidentiale 2014. Elena Udrea, la un ceremonial militar dedicat implinirii a 70 de ani de la eliberarea Clujului in Al II-lea Razboi Mondial

Elena Udrea, candidat la alegerile prezidentiale 2014, isi va petrece ziua de sambata, 11 octombrie, in judetul Cluj. De dimineata, ea va lua parte la un ceremonial militar din Cluj-Napoca organizat in memoria soldatilor care si-au pierdut viata, in urma cu 70 de ani, pentru eliberarea Clujului.

Emil Boc sfideaza partidul pe care l-a condus pentru Elena Udrea

Emil Boc sfideaza in continuare partidul al carui lider a fost si ii face campanie Elenei Udrea. Primarul Clujului s-a afisat la ceremoniile de la Monumentul Ostasului Roman din Cimitirul Eroilor alaturi de.

Cei trei barbati aflati in masina lovita de tren langa Jibou, transferati la Cluj Napoca

Cei trei barbati care se aflau in masina lovita de un tren personal la o trecere la nivel cu calea ferata de langa orasul salajean Jibou nu au stat la spitalul din Zalau decat pentru a fi stabilizati, ei fiind transferati, apoi, la clinici de specialitate din Cluj Napoca.

FOTO Cum arata parcul din Cluj unde trebuie sa platesti taxa de ecologizare. Reabilitarea a costat 7 milioane de euro

Parcul Iuliu Hatieganu, reabilitat de Universitatea Babes-Bolyai UBB) cu circa 7 milioane de euro, bani europeni, a fost inaugurat azi. in conditiile in care este unul dintre cele doua mari parcuri ale orasului, accesul clujenilor este taxat cu 2 lei. De gratuitate beneficiazastudentii sau cadrele didactice. Primarul Emil Boc, prezent la inaugurare, nu a avut nimic de obiectat, el a tras cu mingea la poarta.

FOTO VIDEO Cum arata cuptorul mortii din Cluj, cel mai modern crematoriu uman din estul Europei

Dupa 3 ani cu scandal, proteste si discutii a aparut al treilea crematoriu uman din Romania intr-o comuna din judetul Cluj, situata la vreo 40 de kilometri de Cluj-Napoca, locul de unde au plecat ideea incineratoriului si investitorii. Construit de oamenii de afaceri Mircea Dunca si Racz Levente, adepti ai incinerarii, crematoriul este dotat cu un incinerator foarte modern, cu o tehnologie nepoluanta si 20 de camere frigorifice.

VIDEO Imagini din avion cu lotul 2 din autostrada Timisoara - Lugoj si tronsonul din Autostrada Transilvania care ocoleste Cluj-Napoca

Noi filmari din avion cu loturile de autostrada aflate in constructie pe tronsonul 2 din Timisoara - Lugoj si tronsonul din A3 Gilau Cluj Vest) - Nadaselu au fost publicate de catre utilizatorii forumurilor dedicate subiectelor de infrastructura. Noile filmari surprind avansul lucrarilor pe cele doua loturi si asfaltul deja turnat pe anumite tronsoane din Timisoara - Lugoj, lot 2. De altfel, in capatul dinspre Lugoj, exista intentia de a finaliza mai repede portiunea de la Sanovita pana la Topolovatu Mare, astfel incat sa se poata deschide traficul la pachet cu cei 10 km din autostrada Lugoj-Deva, lot 1, finalizati in urma cu aproape un an, dar nedeschisi circulatiei pentru ca se terminau in camp. Noile filmari ridica mari semne de intrebare daca o astfel de deschidere ar mai fi posibila anul acesta.

incepe Comedy Cluj. Ce sa nu ratezi la singurul festival de film din Romania care te face sa razi

Cea de-a VI-a editie a celui mai important eveniment cinematografic al toamnei din Transilvania, Festivalul International de Film Comedy incepe vineri la Cluj-Napoca. Timp de 10 zile, festivalul pregateste publicului peste 147 de proiectii. De asemenea, cinefilii vor avea parte de evenimente speciale de neratat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )