Libnet.ro
UNICEF

08:30

Clujenii vor putea completa povestile si poeziile unor autori romani celebrila Ziua limbii romane

Adevărul Adevărul,
Clujenii vor putea completa povestile si poeziile unor autori romani celebrila Ziua limbii romane

Festivalul Ziua limbii romane se desfasoara in weekend, in Parcul Central Simion Barnutiu din Cluj-Napoca. Pe langa o dezbatere la care vor participa scriitorii clujeni, un concert al corului barbatesc din Finteusul Mare, se va organiza un stand Continua povestea - Continua poezia , unde trecatorii vor putea completa povestile si poeziile unor celebri autori romani. continuă pe Adevărul

Proiect al Ministerului Sanatatii: Farmaciile vor putea sa vanda online medicamente fara reteta

Farmaciile autorizate vor putea vinde online medicamente fara prescriptie medicala, in anumite conditii, prevede un proiect de ordonanta publicat pe site-ul Ministerul Sanatatii. Se creeaza un cadru.

Proiect: Farmaciile vor putea vinde online medicamente fara reteta

Farmaciile autorizate vor putea vinde online medicamente fara prescriptie medicala, in anumite conditii, prevede un proiect de ordonanta publicat pe site-ul Ministerul Sanatatii MS).

Abonatii Vodafone vor putea sa-si rosteasca direct solicitarea, fara a mai naviga intre optiuni, cand suna la serviciul de relatii cu clientii

Un sistem de recunoastere automata a vorbirii va permite abonatilor Vodafone care suna la Relatii cu Clientii la numarul *222 sa-si rosteasca direct solicitarea, fara a mai naviga intre diferite optiuni, a anuntat joi operatorul de telefonie mobila. Serviciul va fi introdus gradual si va permite abonatilor sa inceapa instantaneu convorbirea, sistemul va recunoaste mesajul, il va analiza si va oferi un raspuns sau directiona apelul catre echipa potrivita pentru a oferi o rezolvare. Oficialii Vodafone au precizat pentru HotNews. ro ca in cursul saptamanii viitoare va putea fi utilizat de intreaga baza de abonati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )