Libnet.ro
UNICEF

18:00

CNADNR liciteaza cu aproape 200 milioane euro lucrarile la centura de ocolire a municipiului Satu Mare

Adevărul Adevărul,
CNADNR liciteaza cu aproape 200 milioane euro lucrarile la centura de ocolire a municipiului Satu Mare

Compania Nationala de Drumuri si Autostrazi CNADNR) a scos la licitatie cu aproape 200 milioane de euro contractul de proiectare si executie pentru varianta de ocolire a municipiului Satu Mare, drum care se va intinde pe aproximativ 13 kilometri, potrivit datelor publicate pe SEAP. continuă pe Adevărul

CNADNR liciteaza cu aproape 200 milioane euro lucrarile la centura Satu Mare

Compania Nationala de Drumuri si Autostrazi CNADNR) a scos la licitatie contractul de proiectare si executie pentru varianta de ocolire a municipiului Satu Mare, drum care se va intinde pe aproximativ 13 kilometri, potrivit datelor publicate pe SEAP.

Romania are 200 milioane euro datorie catre spitalele europene: Institutiile refuza tratarea romanilor

Romania are 200 de milioane de euro datorie catre spitalele europene, iar bolnavii romani nu vor mai fi tratati. Avertismentul vine de la Federatia asociatiilor de romani din Europa, care cere Guvernului Romaniei.

Lichiditate de aproape 9 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 39. 198,64 lei 8. 188,92 euro).

Loto 6/49. Premiul cel mare de joi este de aproape 6 milioane de euro. La Joker, reportul istoric a ajuns la peste 3,55 milioane de euro

Noi extrageri ale Loteriei Romane au loc joi pentru jocurile Loto 6/49, Loto 5/40, Joker, Noroc, Noroc Plus si Super Noroc. Premiul cel mare la Loto 6/49 este de aproape 6 milioane de euro, iar la Joker premiul depaseste 3,55 milioane de euro.

Statul datoreaza peste 200 milioane de euro la clinicile din strainatate

Federatia asociatiilor de romani din Europa FADERE) cere Guvernului sa plateasca urgent datoria de peste 200 de milioane de euro la diverse spitale europene, atragand atentia ca bolnavii romani nu vor mai fi tratati in unitatile medicale din Europa. in replica, statul recunoaste ca a strans datorii, dar precizeaza ca pacientii nu vor fi afectati.

IPSO inaugureaza sediul din Timis, in urma unei investitii de 2 milioane euro

Astazi, 3 septembrie 2014, are loc inaugurarea sediului IPSO Agricultura, aflat pe DN 69, Km 10+292, in apropierea localitatii Sanandrei, judetul Timis. Ridicandu-se la valoarea de 2 milioane euro, sediul IPSO Agricultura reprezinta una dintre cele mai moderne investitii din domeniul agriculturii.

CNAS: Datoriile romanilor la tratamente in strainatate, 212 milioane euro

Datoria Romaniei pentru tratamentele romanilor in tari europene, in perioada 2007 - 31 august 2014, este de circa 212 milioane euro, caz in care a fost stabilit un calendar pentru plata celor mai mari.

Parlamentul European a aprobat ajutorul de 3,57 milioane euro pentru muncitorii disponibilizati de Mechel

Parlamentul European PE) a aprobat astazi acordarea unui ajutor de 3,57 milioane euro pentru sprijinirea lucratorilor disponibilizati de la combinatul Mechel din Campia Turzii, arata un comunicat al institutiei.

Lichiditate de aproape 4,3 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 18. 667,87 lei 4. 450,51 euro).

Elena Udrea respinge informatiile din investigatia HotNews.ro - RISE Project privind contractul de 20 de milioane euro obtinut de firmele lui Sebastian Ghita pe vremea cand ea era ministru

Presedintele PMP Elena Udrea a respins vineri, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, informatiile din investigatia HotNews. ro - RISE Project 'Cum au castigat firmele lui Sebastian Ghita 20 de milioane de euro de la o institutie de stat condusa de un fost angajat Asesoft. Ce legatura are contractul cu Elena Udrea', afirmand ca sunt acuzatii nefondate pe altceva decat pe conspiratii proprii. Udrea preia pe pagina sa investigatia, respingand totodata faptul ca aceasta nu este preluata in alta parte din cauza blocajului mediatic prin care si eu as fi favorizata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )