Libnet.ro
UNICEF

06:45

Romania are 200 milioane euro datorie catre spitalele europene: Institutiile refuza tratarea romanilor

B1 B1,
Romania are 200 milioane euro datorie catre spitalele europene: Institutiile refuza tratarea romanilor

Romania are 200 de milioane de euro datorie catre spitalele europene, iar bolnavii romani nu vor mai fi tratati. Avertismentul vine de la Federatia asociatiilor de romani din Europa, care cere Guvernului Romaniei. continuă pe B1

Romania are o datorie de 300 de mil la spitalele din Europa. Reactia CNAS

Federatia asociatiilor de romani din Europa FADERE) cere Guvernului Romaniei sa isi plateasca urgent datoriile catre spitalele tarilor europene. in caz contrar, spitalele din Europa nu vor mai efectua nicio interventie pentru bolnavii romani care merg in strainatate sa se trateze folosind cardul european.

Statul datoreaza peste 200 milioane de euro la clinicile din strainatate

Federatia asociatiilor de romani din Europa FADERE) cere Guvernului sa plateasca urgent datoria de peste 200 de milioane de euro la diverse spitale europene, atragand atentia ca bolnavii romani nu vor mai fi tratati in unitatile medicale din Europa. in replica, statul recunoaste ca a strans datorii, dar precizeaza ca pacientii nu vor fi afectati.

Mircea Diaconu si Renate Weber, in PE: Romania va primi 3,5 milioane de euro pentru pacaleala rusilor de la Targoviste

Renate Weber si Mircea Diaconu considera ca au reusit sa-i convinga pe membrii UE sa acorde Romaniei o suma importanta dupa ce rusii de la Mechel au anuntat, in urma cu trei ani, ca vor investi sute de milioane de euro in industria sarmei, la Campia Turzii si la Targoviste. insa, in locul dezvoltarii, rusii au recurs la concedieri masive.

CNAS: Datoriile romanilor la tratamente in strainatate, 212 milioane euro

Datoria Romaniei pentru tratamentele romanilor in tari europene, in perioada 2007 - 31 august 2014, este de circa 212 milioane euro, caz in care a fost stabilit un calendar pentru plata celor mai mari.

Tara noastra va primi 442,5 milioane euro pentru ajutoare sociale

Ministerul Fondurilor Europene MFE) a trimis Comisiei Europene Programul Operational Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate 2014 - 2020, unde Romania beneficiaza de 442,5 milioane euro, potrivit unui comunicat remis, azi, redactiei.

Magazinul AVstore estimeaza vanzari de 2,5 milioane euro in 2014, pe o piata in care cei cu bani cumpara si sisteme audio de 100.000 de euro

AVstore, magazin care comercializeaza echipamente audio premium, estimeaza afaceri de 2,5 milioane euro anul acesta, in crestere cu 25% fata de anul trecut. Piata echipamentelor audio premium este in crestere, mai ales la partea de casti audio, insa cele mai scumpe sisteme audio ajung la 100. 000 de euro, precum cel vandut recent de companie proprietarilor unei vile din Corbeanca. Acest sistem este destinat a fi folosit intr-o singura camera, inaa una de 60 mp.

Parlamentul European a aprobat ajutorul de 3,57 milioane euro pentru muncitorii disponibilizati de Mechel

Parlamentul European PE) a aprobat astazi acordarea unui ajutor de 3,57 milioane euro pentru sprijinirea lucratorilor disponibilizati de la combinatul Mechel din Campia Turzii, arata un comunicat al institutiei.

Tratamentele in strainatate au adus statului datorii de 212 milioane de euro

Romania are de platit statelor europene datorii in valoare de aproximativ 212 milioane de euro pentru tratamentele romanilor in strainatate din perioada 2007 31 august 2014, fiind stabilit un calendar pentru plata celor mai mari restante, insa niciunui asigurat nu-i poate fi refuzata spitalizarea.

Presedintele Siveco, Irina Socol, ramane in arest in dosarul de evaziune de 3 milioane euro

Presedintele Siveco Romania, Irina Socol, ramane in arest in dosarul de evaziune fiscala in domeniul comercializarii de programe informatice, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti CAB) a mentinut decizia data.

Romania are peste 90 la suta sanse pentru gazduirea a patru meciuri la Euro 2020

Romania se afla printre cele 19 tari candidate pentru a organiza partide la turneul final al Euro-2020, care se va disputa in premiera in 13 orase de-a lungul Europei, avand, conform speculatiilor, peste 90 la.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )