Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cod galben de ceata in noua judete din tara

Hotnews Hotnews,
 Cod galben de ceata in noua judete din tara

Meteorologii au emis noi atentionari de cod galben de ceata, pentru noua judete din sudul tarii si drumurile nationale si europene aferente, inclusiv A1, A2 si A3, duminica dimineata. continuă pe Hotnews

Cod galben de ceata in noua judete din sudul tarii

Meteorologii au emis noi atentionari de cod galben de ceata, pentru noua judete din sudul tarii si drumurile nationale si europene aferente, inclusiv A1, A2 si A3, duminica dimineata.

Cod galben de ceata in sapte judete din centrul si sudul tarii

Meteorologii au emis, sambata, atentionari de cod galben de ceata pentru judetele Harghita, Alba, Dolj, Olt, Mehedinti, Teleorman si Giurgiu, valabile pana la orele 20.

Cod galben de ceata in noua judete din sudul tarii

Meteorologii au emis noi atentionari de cod galben de ceata, pentru noua judete din sudul tarii si drumurile nationale si europene aferente, inclusiv A1, A2 si A3, duminica dimineata, pana la ora.

Cod galben de ceata in sapte judete din centrul si sudul tarii

Meteorologii au emis, sambata dupa-amiaza, atentionari de cod galben de ceata pentru judetele Harghita, Alba, Dolj, Olt, Mehedinti, Teleorman si Giurgiu, valabile pana la orele 20. 00 si 22.

Cod galben de ceata in sase judete: vizibilitate redusa pe mai multe drumuri nationale si pe autostrada A2

Meteorologii au emis, joi dimineata, doua avertizari de cod galben de ceata valabile pentru sase judete. Ceata determina scaderea vizibilatii pe mai multe drumuri nationale si europene si pe autostrada Bucuresti-Constanta A2).

Cod galben de ceata in sapte judete din centrul si sudul tarii

Meteorologii au emis, sambata, atentionari de cod galben de ceata pentru judetele Harghita, Alba, Dolj, Olt, Mehedinti, Teleorman si Giurgiu, valabile pana la orele 20. Potrivit.

METEO Cod galben de ceata emis pentru zece judete din tara, inclusiv pentru autostrazile A1, A2 si A3

Mai multe judete din tara se afla, duminica, sub Cod galben de ceata, fiind afectate inclusiv autostrazile Bucuresti - Pitesti A1), Bucuresti - Constanta A2) si Bucuresti - Ploiesti A3). Specialistii au anuntat ca, in unele locuri. vizibilitatea va fi sub 50 de metri.

Cod galben de ceata in Bucuresti si 10 judete din sudul si centrul tarii

Capitala si zone din 10 judete din sudul si centrul tarii, precum si drumurile nationale aferente si autostrazile A1 si A2 sunt, sambata seara, sub cod galben de ceata, potrivit unor atentionari ale Administratiei Nationale de Meteorologie.

Ceata, in Capitala si in mai multe judete din tara

Irculatia rutiera in Capitala, pe autostrazile A2 Bucuresti - Constanta si A3 Bucuresti - Ploiesti, pe drumurile nationale si europene aferente judetelor Dolj, Olt, Mehedinti, Gorj, Ilfov, Teleorman, Ialomita si Buzau se desfasoara in conditii de ceata, .

Cod galben de ceata in Bucuresti si in mai multe judete, inclusiv pe autostrazi

Capitala Romaniei, mai multe judete din tara si autostrazile A1, A2 si A3 sunt sub cod galben de ceata, potrivit unor atentionari ale Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )