Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cod galben de furtuni violente in Maramures

Adevărul Adevărul,
Cod galben de furtuni violente in Maramures

Dupa cum zice traditia populara, de fiecare data dupa zile foarte calduroase vin si ploile abundente. Judetul Maramures se afla sub incidenta unui cod galben de ploi abundente valabil pana in dimineata zilei de 15 august, ora 09:00. continuă pe Adevărul

Noi avertizari meteo: Cod galben de canicula pentru sud-estul tarii; cod galben de furtuni in vest

Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua avertizari joi, de canicula, respectiv de ploi torentiale, prima vizand sud-estul tarii, iar cea de-a doua vestul tarii potrivit hartii).

ANM: Cod galben de canicula astazi si maine

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis astazi atentionare de cod galben pentru zilele de 13 si 14 august, precizand ca temperaturile maxime pot atinge chiar 38 de grade.

Cod galben de canicula si disconfort termic, miercuri si joi, in toata tara

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de canicula, valabila miercuri si joi, in toate judetele tarii. Sunt anuntate temperaturi care pot ajunge pana la 38 de grade, iar indicele temperatura-umezeala.

Cod galben de canicula in toata tara, valabil astazi si maine

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a instituit, incepand cu aceasta dimineata, ora 9. 30, cod galben de canicula si disconfort, valabil in toata tara astazi si maine.

Cod galben de CANICULA peste intreaga Romanie. Temperaturile ajung la 38 de grade

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de canicula, valabila miercuri si joi, in toate judetele tarii fiind anuntate temperaturi care pot ajunge pana la 38 de grade Celsius, informeaza Administratia.

Ne TOPIM la 38 de grade pana joi. Cod galben de CANICULA in intreaga tara. De vineri, vin vijeliile

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de canicula, valabila miercuri si joi, in toate judetele tarii fiind anuntate temperaturi care pot ajunge pana la 38 de grade Celsius, informeaza Administratia.

Cod galben de CANICULA in toata tara, miercuri si joi

Miercuri si joi, intreaga tara se afla sub cod galben de canicula, informeaza Agentia Nationala de Meteorologie ANM).

Cele mai calde zile din acest an. Cod galben de CANICULA in toata tara, miercuri si joi

Miercuri este ziua cu cele mai mari temperaturi inregistrate in acest an. in consecinta, autoritatile au stabilit ca in zilele de miercuri si joi, intreaga tara se afla sub cod galben de canicula, informeaza Agentia Nationala de Meteorologie ANM).

VIDEO Cod galben de canicula in toata tara, pana vineri. Temperaturile vor atinge 38 de grade la umbra

Meteorologii cu emis, miercuri dimineata, o atentionare cu cod galben de canicula pentru toata tara. Potrivit acesteia, miercuri si joi valul de caldura se va intensifica si va fi caniculara in cea mai mare parte a tarii. Disconfortul termic va fi accentuat.

Cod GALBEN de ploi torentiale, in Bacau si Mures

Meteorologii au anuntat cod galben de ploi torentiale pentru judetele Bacau si Mures. Cantitatile de apa vor depasi 25 l/mp si vor fi intensificari de scurta durata ale vantului. Avertizarea este valabila pana la ora 18. 30, pentru Bacau si pentru 17. 30 pentru Mures.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )