Libnet.ro
UNICEF

23:46

COD GALBEN de ploi, polei, ninsori si vant

România Liberă România Liberă,
COD GALBEN de ploi, polei, ninsori si vant

Meteorologii au emis un cod galben pentru ploi, polei, ninsori si vant in estul si sudul tarii incepand de luni seara, ora 23. 00, pana in data de 10 decembrie, ora 10. 10, potrivit site-ului ANM. continuă pe România Liberă

VIDEO. COD GALBEN de ploi, polei, ninsori si vant

Meteorologii au emis un cod galben pentru ploi, polei, ninsori si vant in estul si sudul tarii incepand de luni seara, ora 23. 00, pana in data de 10 decembrie, ora 10. 10, potrivit site-ului ANM.

Cod galben de ploi abundente, ninsori si polei in mare parte a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare cod galben de ploi abundente, ninsori, polei si intensificari ale vantului, in mare parte a tarii conform hartii alaturate), valabila in intervalul luni, 8 decembrie, ora 23. 00 - miercuri, 10 decembrie, ora 10.

Alerta meteo. Cod galben de vreme rea: 48 de ore de ploi, polei, ninsori si vant

Saptamana incepe cu vreme inchisa si mohorata, cu precipitatii sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare. in ceea ce priveste temperaturile, mercurul va urca in termometre pana la maxime de 3 grade Celsius.

Cod galben de polei si ceata in judetele Botosani, Iasi, Vaslui, Suceava si Neamt

Judetele Botosani, Iasi, Vaslui, Suceava si Neamt se afla, duminica seara, sub cod galben de polei si ceata, potrivit unei atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie.

Avertizare meteo: Cod galben de polei si ceata in judetele Botosani, Iasi, Vaslui, Suceava si Neamt

Judetele Botosani, Iasi, Vaslui, Suceava si Neamt se afla, duminica seara, sub cod galben de polei si ceata, arata o atentionare nowcasting, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Cod galben de polei si ceata. Vezi judetele afectate

Mai multe judete din estul tarii se afla duminica sub cod galben de polei si ceata, potrivit unor atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Pana la ora 17. 00, pentru.

Cod galben de polei si ceata in 11 judete, majoritatea din est

Unsprezece judete, majoritatea din estul tarii, se afla duminica sub cod galben de polei si ceata.

UPDATE Cod galben de ploi, ninsori si vant, valabil de luni seara si pana miercuri dimineata. Comandamentul de iarna se reuneste luni la Palatul Victoria

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni dimineata, o avertizare de Cod galben de ninsori, ploi si vant, valabila de luni, de la ora 23. 00, si pana miercuri, ora 10. Sunt vizate aproape 30 de judete din tara.

Maramuresul, doua zile sub cod galben de ploi, ninsori si vant

Judetul Maramures va intra, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, incepand cu seara zilei de 8 decembrie sub atentionare de cod galben de ploi, vant si ninsori. Astazi, 8 decembrie, la orele diminetii ningea usor in Pasul Gutai, nefiind probleme din acest punct de vedere.

Cod galben de polei in toata tara

Meteorologii au emis o avertizare de cod galben pentru polei, motivand ca, dupa estimarile lor, in jumatatea de sud a Republicii Moldova va fi polei, cu o extindere ulterioara in restul teritoriului, transmite IPN.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )