Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cursuri suspendate integral, vineri, in noua judete si in Capitala din cauza vremii nefavorabile

Hotnews Hotnews,
 Cursuri suspendate integral, vineri, in noua judete si in Capitala din cauza vremii nefavorabile

Cursurile din Capitala si din noua judete vor fi suspendate integral, vineri, din cauza vremii nefavorabile, in timp ce in alte patru judete, respectiv Giurgiu, Cluj, Tulcea si Brasov, vor fi inchise doar anumite unitati de invatamant, potrivit datelor transmise, joi seara, de catre Ministerul Educatiei Nationale MEN). continuă pe Hotnews

Cursuri suspendate integral, luni si marti, in Bucuresti si trei judete, iar in alte cateva judete orele sunt suspendate partial

Cursurile sunt suspendate luni si marti in toate unitatile de invatamant din Bucuresti si judetele Dolj, Ilfov si Teleorman, din cauza conditiilor meteo nefavorabile. De asemenea, in judetul Constanta, cursurile vor fi suspendate integral in ziua de luni, 26 februarie. In municipiul si in judetul Giurgiu, cursurile sunt suspendate atat luni, 26 februarie, cat si marti, 27 februarie, cu exceptia gradinitelor cu program prelungit din municipiul Giurgiu. Totodata, in alte cateva judete, cursurile sunt suspendate partial.

UPDATE Cursuri suspendate integral, luni si marti, in Bucuresti si trei judete, iar in alte cateva judete orele sunt suspendate partial

Cursurile sunt suspendate luni si marti in toate unitatile de invatamant din Bucuresti si judetele Dolj, Ilfov si Teleorman, din cauza conditiilor meteo nefavorabile. De asemenea, in judetul Constanta, cursurile vor fi suspendate integral in ziua de luni, 26 februarie. In municipiul si in judetul Giurgiu, cursurile sunt suspendate atat luni, 26 februarie, cat si marti, 27 februarie, cu exceptia gradinitelor cu program prelungit din municipiul Giurgiu. Totodata, in alte cateva judete, cursurile sunt suspendate partial. La Braila, autoritatile au hotarat sa inchida toate unitatile de invatamant din judet, in zilele de marti si miercuri.

Cursuri suspendate in Capitala si in 9 judete, din cauza conditiilor meteo extreme

Cursurile sunt suspendate integral in judetele Braila, Calarasi, Constanta, Ialomita si Olt, din cauza conditiilor meteo nefavorabile. in judetele Arges si Dolj, suspendarea integrala a.

Ministerul Educatiei: Cursurile scolare sunt suspendate integral, miercuri, in Bucuresti si noua judete

Ministerul Educatiei a informat ca potrivit informatiilor furnizate de inspectoratele scolare judetene/Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB), miercuri, 28 februarie, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, cursurile scolare sunt suspendate integral in judetele Braila, Calarasi, Constanta, Ialomita si Olt. Potrivit MEN, suspendarea integrala a cursurilor a fost extinsa pana joi, 1 martie, inclusiv, in judetele Arges si Dolj, respectiv pana vineri, 2 martie, inclusiv, in Capitala, Ilfov si in judetul Teleorman.

Scolile care vor fi inchise marti: Cursurile scolare sunt suspendate integral in judetele Braila, Olt, Dolj, Constanta, Ilfov, Teleorman si Bucuresti

Toate scolile si gradinitele din judetele Dolj, Constanta, Ilfov, Teleorman si din Bucuresti vor fi inchise marti, 27 februarie, a anuntat Ministerul Educatiei. Si in judetul Giurgiu cursurile sunt suspendate in unitatile de invatamant preuniversitar, cu exceptia gradinitelor cu program prelungit din municipiul Giurgiu. In judetele Braila si Olt, cursurile scolare sunt suspendate integral si miercuri.

Cursuri suspendate marti si miercuri in scolile, liceele si gradinitele din Braila

Autoritatile judetene din Braila au decis, luni, in Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta suspendarea cursurilor in toate unitatile din judet, in zilele de marti si miercuri. Atat gradinitele cat si scolile generale si liceele vor fi inchise, iar cursurile vor fi recuperate ulterior, decizia ramanand la latitudinea fiecarei scoli in parte.

IARNA DEZLANTUITA: Drumuri si porturi inchise, trenuri anulate, cursuri suspendate. Temperaturi intre -22 si cel mult -11 grade in toata tara (VIDEO)

Capitala si 12 judete din sudul si estul tarii se afla marti, pentru a doua zi consecutiv, sub incidenta codului portocaliu de ninsori abundente si viscol. Sudul Banatului, Oltenia, Muntenia, Dobrogea si sudul.

Ministerul Educatiei: Cursuri suspendate marti si miercuri in unitati de invatamant din mai multe judete

Cursurile vor fi suspendate marti si miercuri in unitati de invatamant din mai multe judete, din cauza conditiilor meteorologice, potrivit unui comunicat al Ministerului Educatiei.

Cursuri suspendate la un liceu din Brasov din cauza pericolului de explozie

Elevii Colegiului National Emil Racovita din Brasov nu vor merge, vineri, la scoala, din cauza pericolului de explozie ca urmare a unor scurgeri de gaze. Potrivit inspectorului scolar general al ISJ Bras.

Cursuri suspendate si in scolile din Olt. Elevii din schimbul doi au liber incepand de luni

Consiliul de Administratie al ISJ Olt a adoptat, luni, 26 februarie 2018, decizia de a suspenda cursurile in toate scolile din judet, desi luni-dimineata s-au desfasurat cursuri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )