Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cod portocaliu de ploi torentiale, vant, vijelii si grindina in 11 judete

Adevărul Adevărul,
Cod portocaliu de ploi torentiale, vant, vijelii si grindina in 11 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata, o avertizare de cod portocaliu de ploi torentiale, vant, vijelii si grindina valabila in estul Munteniei, sudul Moldovei si Dobrogea, pana la ora 21. Alte 20 de judete si Capitala sunt sub avertizare cod galben. continuă pe Adevărul

VREMEA. Cod galben de ploi torentiale si vijelii in mai multe judete

Un numar de 37 de judete se afla sub Cod galben de ploi torentiale si vijelii pe parcursul zilei de vineri, potrivit unei noi avertizari emise de Administratia Nationala de.

Cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina, pana la ora 23.00, in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au prelungit, miercuri, informarea de instabilitate atmosferica, pana vineri, la ora 23. De asemenea, au emis o avertizare Cod galben, valabila pana miercuri la ora 23. 00, in cea mai mare parte a tarii. Cantitatile de apa vor depasi in unele locuri 50 de litri pe metru patrat.

Alerta meteo pentru Bucuresti. Ploi torentiale si vijelii, pana marti noapte

Vremea se va mentine calda in Bucuresti, dar instabila in urmatoarelezile, cand vor fi perioade cu averse torentiale si vijelii, iar temperaturile maxime se vor situa intre 28 si 30 de grade Cel.

ALERTA METEO: Ploi torentiale si vijelii in cea mai mare parte a tarii, pana vineri noapte. VEZI HARTA JUDETELOR VIZATE

Avertismentul meteorologilor privind vremea servera se prelungeste. Astfel, ploile torentiale si vijeliile se vor mentine in cea mai mare parte a tarii pana vineri seara, la ora 23. Fenomene vizate:.

Cod galben de ploi torentiale pana vineri seara, la ora 22.00. Cat de mult va ploua

Vremea rea continua sa ne dea batai de cap si vineri. Meteorologii au emis o noua avertizare cod galben, valabila pana la ora 22. Sunt vizate aproape toate judetele tarii, cantitatile de apa care vor cadea putand ajunge si la 50 de litri pe metru patrat.

ANM a emis cod portocaliu de vreme rea: care sunt zonele vizate

Meteorologii vin cu vesti proaste pentru acest weekend. Au emis noi avertizari cod galben si cod portocaliu de vreme rea. Vor fi ploi si vijelii in cea mai mare parte a tarii, pe tot parcursul zilei de sambata. ANMA a emis, sambata, mai multe avertizari cod galben si portocaliu de ploi torentiale si vijelii in [] .

Alerta meteo! Cod Portocaliu de vijelii. Furtuni si ploi in jumatate de tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, o avertizare Cod portocaliu de instabilitate atmosferica accentuata, valabila in urmatoarele zece ore in 11 judete, respectiv o.

Alerta meteorologica! Cod portocaliu si cod galben de ploi torentiale in mai multe zone din tara

Vin vesti proaste de la meteorolog,i care au emis in urma cu putin timp un cod galben de ploi torentiale, valabil in intervalul 10:00 -23:00. in intervalul mentionat in Banat, Crisana, vestul si sud-vestul.

Avertizare de la meteorologi: Pana vineri noapte vor fi in continuare ploi torentiale si vijelii in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au anuntat miercuri ca ploile torentiale si vijeliile se vor mentine in cea mai mare parte a tarii pana vineri seara, la ora 23. De asemenea, a fost emisa o avertizare cod galben pentru 25 de judete, unde se vor acumula cantitati de apa insemnate.

Alerta meteorologica! Cod galben de ploi torentiale in mai multe zone din tara

Vin vesti proaste de la meteorolog,i care au emis in urma cu putin timp un cod galben de ploi torentiale, valabil in intervalul 10:00 -23:00. in intervalul mentionat in Banat, Crisana, vestul si sud-vestul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )