Libnet.ro
UNICEF

12:15

Codul galben de vant pentru judetele Caras-Severin, Timis si Sibiu, prelungit

Antena3 Antena3,
Codul galben de vant pentru judetele Caras-Severin, Timis si Sibiu, prelungit

Codul galben de vant pentru judetele Caras-Severin, Timis si Sibiu a fost prelungit pana la ora 2. 00 a noptii de sambata spre duminica, potrivit unor atentionari nowcasting emise de Administratia. continuă pe Antena3

Codul galben de vant pentru judetele Caras-Severin, Timis si Sibiu, prelungit pana la ...

Codul galben de vant pentru judetele Caras-Severin, Timis si Sibiu a fost prelungit pana la ora 2. 00 a noptii de sambata spre duminica, potrivit meteorologilor. Atentionarile vizeaza, in Caras-Severin, in special sudul judetului si zona de munte aferenta, sudul Timisului si, de asemenea, sudul judetului Sibiu, inclusiv municipiul Sibiu, Valea Oltului si zona montana. In aceste zone, vantul va avea intensificari ce vor putea depasi, la rafala, 60-70 de kilometri pe ora.

Codul galben de vant pentru judetele Caras-Severin, Timis si Sibiu, prelungit pana la ora 02:00

Codul galben de vant pentru judetele Caras-Severin, Timis si Sibiu a fost prelungit pana la ora 2. 00 a noptii de sambata spre duminica, potrivit meteorologilor. Atentionarile vizeaza, in.

Cod galben de vant in judetele Caras-Severin, Timis, Sibiu si Botosani

Judetele Caras-Severin, Timis, Sibiu - inclusiv municipiul Sibiu, Valea Oltului si zona de munte - si Botosani se afla sambata sub cod galben de vant, potrivit unor atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

UPDATE Cod galben de vant in judetele Caras-Severin, Timis, Sibiu, Suceava si Botosani

Judetele Caras-Severin, Timis, Suceava, Sibiu - inclusiv municipiul Sibiu, Valea Oltului si zona de munte - si Botosani se afla sambata sub cod galben de vant, potrivit unor atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Avertizare COD GALBEN DE VANT pentru mai multe judete din tara

Judetele Caras-Severin, Timis, Sibiu - inclusiv municipiul Sibiu, Valea Oltului si zona de munte - si Botosani se afla sambata sub cod galben de vant, potrivit unor atentionari nowcasting emise de.

ANM: Cod galben de vant in vestul, centru si estul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit, sambata, avertizarea cod galben de vant pentru judetele Caras-Severin, Timis si Sibiu, lansand o noua avertizare pentru Botosani. Intensificari ale.

Cod galben de vant in patru judete din tara

Judetele Caras-Severin, Timis, Sibiu - inclusiv municipiul Sibiu, Valea Oltului si zona de munte - si Botosani se afla sambata sub cod galben de vant, potrivit unor atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM),.

Cod galben de vant in Sibiu, Timis si Caras-Severin.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata dimineata, doua avertizari cod galben de vant. Ambele avertizari sunt valabile in intervalului 08:00 - 14:00, in judetele Sibiu, Caras-Severin si Timis. In Sibiu vantul va avea, la rafala, 60 km/h, in timp ce pe Valea Oltului va depasi 90 km/h.

Cod Galben de vant in Caras-Severin, mai multe localitati fara curent electric

Mai multe localitati din Caras-Severin au ramas fara energie electrica in urma unor rafale puternice de vant, care bate cu peste 60 km/h.

Codul galben de viscol si ninsori se prelungeste pana duminica. Starea drumurilor din judetul Dolj

Codul galben de viscol puternic si ninsori se prelungeste pana duminica la pranz. Meteorologii au anuntat ca temperaturile vor scadea vineri in judetul Dolj la -15 grade.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )