Libnet.ro
UNICEF

20:00

Codul portocaliu de viscol din opt judete, inlocuit cu cod galben. DN2, deblocat cu mascatii

Antena3 Antena3,
Codul portocaliu de viscol din opt judete, inlocuit cu cod galben. DN2, deblocat cu mascatii

Update 18. 10 - Avertizarea cod portocaliu de viscol emisa pentru judetele Constanta, Tulcea, Braila, Calarasi, Ialomita, Buzau, Vrancea si Galati a fost inlocuita cu cod galben, luni, de ora 17. 00 pana la . continuă pe Antena3

Codul portocaliu de viscol din opt judete, inlocuit cu cod galben

Avertizarea cod portocaliu de viscol emisa pentru judetele Constanta, Tulcea, Braila, Calarasi, Ialomita, Buzau, Vrancea si Galati a fost inlocuita cu cod galben, luni, de ora 17. 00 pana la ora 23.

Codul portocaliu de ninsori si viscol, restrans la opt judete din sud-estul tarii. Capitala si alte noua judete, sub cod galben

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica seara o noua avertizare de viscol si ninsori, valabila pana luni dimineata, la ora 09. Potrivit noii atentionari, opt judete din sud-estul tarii Vrancea, Galati, Buzau, Braila, Ialomita, Calarasi, Tulcea si Constanta) sunt in continuare sub cod portocaliu, iar alte noua Iasi, Bacau, Vaslui, Arges, Dambovita, Prahova, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, inclusiv Bucuresti) raman sub cod galben.

ANM: Codul portocaliu de viscol, prelungit pentru opt judete din sudul Moldovei si Dobrogea

Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit, luni dimineata, codul portocaliu de viscol pentru opt judete, pastrand cod galben de viscol pentru alte trei judete. Astfel, in judetele Buzau, Braila, Ia.

UPDATE. OPT judete sub cod portocaliu. CODUL ROSU din trei judete: Buzau, Vrancea si ...

UPDATE: Vicepremierul Liviu Dragnea: luni dimineata ii voi propune premierului Victor Ponta decretarea starii de alerta in judetele Buzau, Braila si Vrancea, care au fost timp de sase ore sub cod rosu de viscol. UPDATE: Mariana Georgescu, ANM: Temperaturile sunt foarte scazute in zonele sub avertizare La noapte vor cobori la -10 grade, insa, din cauza vantului se vor simti - 20, -25 de grade. De miercuri se intoarce viscolul. Mircea Dusa, despre situatia de la Robeasca: Se actioneaza din .

Anunt meteo important pentru cele opt judete sub cod portocaliu de viscol

Avertizarea cod portocaliu de viscol emisa pentru judetele Constanta, Tulcea, Braila, Calarasi, Ialomita, Buzau, Vrancea si Galati a fost inlocuita cu cod galben, luni, de ora 17. 00 pana la ora 23. 00, scrie Mediafax .

Cod portocaliu de viscol prelungit in opt judete

Codul portocaliu de viscol a fost prelungit astazi, pana la ora 23. 00, in judetele Constanta, Tulcea, Braila, Calarasi, Ialomita, Buzau, Vrancea si Galati, iar pentru judetele Bacau, Vaslui si Iasi a fost emis cod galben.

Capitala si noua judete, sub cod galben de viscol: Alte opt judete raman sub cod portocaliu (FOTO)

Meteorologii au restrans, duminica seara, avertizarea cod portocaliu de viscol pentru opt judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Astfel, sub incidenta codului portocaliu se vor afla in co.

CODUL PORTOCALIU de viscol si ninsori A FOST EXTINS

Meteorologii au decis sa extinda codul portocaliu. Astfel, mai multe judete care erau sub cod galben acum au intrat si ele sub avertizare cod portocaliu. Viorica Dima, sef CNPM a explicat, pentru Antena 3, ca 17.

Codul portocaliu extins la 18 judete din sud si sud-est

Avertizarea de cod portocaliu de viscol a fost extinsa la 18 judete din sudul si sud-estul tarii, pana duminica la ora 22. 00, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

METEO Cod portocaliu de viscol in 8 judete si Cod galben in Capitala si in 9 judete

Opt judete din tara se afla, luni dimineata, sub Cod portocaliu de viscol si ninsori, iar alte noua judete, inclusiv Capitala, se afla sub Cod galben. Specialistii au emis duminica, pentru prima oara, avertizare nowcasting de Cod rosu de vreme rea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2007 seconds )