Libnet.ro
UNICEF

22:45

Columbia: Cel putin 48 de persoane au murit in urma alunecarilor de teren

Hotnews Hotnews,
 Columbia: Cel putin 48 de persoane au murit in urma alunecarilor de teren

Cel putin 48 de persoane au murit si 27 au fost ranite in urma unei alunecari de teren provocate de ploile abundente, in noaptea de uminica spre luni in Salgar, in nord-vestul Columbriei, informeaza AFP. continuă pe Hotnews

VIDEO Lupte intre bandele de motociclisti din Texas, cel putin 9 persoane au fost ucise

Cel putin noua membri ai gastilor de moticiclisti au fost ucisi in Texas duminica, dupa o disputa intre bande rivale, scrie AFP. Un ofiter de politie s-a declarat uluit de faptul ca niciunul dintre clientii restaurantelor situate in imediata apropiere nu a fost ranit in timpul schimbului de focuri in care au fost implicati mai multi membri ai gastilor.

Afganistan: Cel putin trei morti, in urma unui atac cu masina-capcana langa aeroportul din Kabul

Cel putin trei civili au murit in urma exploziei unei masini-capcana, in paropiere de aeroportul din Kabul, informeaza Reuters. Cel mai probabil, atacul a vizat militari NATO, arata sursa citata. Potrivit primel.

Un autobuz plin cu pasageri s-a rasturnat intr-o prapastie din China. Cel putin 30 de oameni au murit

Cel putin 30 de persoane si-au pierdut viata dupa ce un autobuz cu mai mult de 40 de pasageri la bord a derapat si a cazut intr-o prapastie adanca din nord-vestul Chinei, provincia Shaanxi. Autoritatile au.

Cel putin doi morti dupa coliziunea dintre un tren si un camion in Germania

Cel putin doua persoane au murit si alte 20 au fost ranite in vestul Germaniei dupa ce un tren a intrat in coliziune cu un camion la o trecere la nivel cu calea ferata, a anuntat politia, potrivit BBC News.

Alunecare de teren in Columbia: Peste 33 de persoane au murit

Cel putin 33 de persoane au murit intr-o alunecare de teren produsa luni, in nord-vestul Columbiei, pe fondul ploilor torentiale, informeaza Le Figaro, conform Mediafax.

Cel putin 19 TORNADE au lovit Statele Unite in acest weekend

Cel putin 19 tornade au lovit centrul Statelor Unite in acest weekend si au distrus mai multe case, conform presei americane. Cele mai grav afectate state sunt Oklahoma si Texas, care au fost lovite de.

Pakistan. Raidurile aeriene ale armatei au ucis cel putin 17 militanti talibani

Atacurile aeriene ale armatei pakistaneze au ucis cel putin 17 militanti talibani, din zonele tribale situate in apropiere de granita cu Afganistanul, informeaza AFP. Raidurile aeriene fac parte dintr-o operatiune.

Explozii simultane la sediile unui partid pro-kurd din Turcia. Cel putin 6 oameni au fost raniti

Mai multe persoane au fost ranite dupa ce cateva explozii simultane s-au produs in Turcia, la sediile a doua partide de stanga pro-kurde, transmite cotidianul Hurriyet. Exploziile au avut loc in zona.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )