Libnet.ro
UNICEF

11:01

Pakistan. Raidurile aeriene ale armatei au ucis cel putin 17 militanti talibani

Antena3 Antena3,
Pakistan. Raidurile aeriene ale armatei au ucis cel putin 17 militanti talibani

Atacurile aeriene ale armatei pakistaneze au ucis cel putin 17 militanti talibani, din zonele tribale situate in apropiere de granita cu Afganistanul, informeaza AFP. Raidurile aeriene fac parte dintr-o operatiune. continuă pe Antena3

Atac ARMAT in Pakistan: Cel putin 43 de persoane au fost ucise

Cel putin 43 de persoane au fost ucise, miercuri, la Karachi, in sudul Pakistanului, intr-un atac armat comis asupra unui autobuz de catre motociclisti, a anuntat politia, informeaza Mediafax.

Cel putin 41 de persoane au fost ucise, in Pakistan, intr-un atac asupra unui autobuz

Mai multi indivizi inarmati au atacat miercuri un autobuz in orasul Karachi din sudul Pakistanului, cel putin 41 de persoane fiind ucise in urma atentatului, informeaza AFP. Autobuzul, in care se aflau.

Bilantul tragic al unui nou cutremur in Nepal: cel putin 25 morti si sute de raniti

Cutremurul puternic care a avut loc marti in Nepal s-a soldat cu cel putin 25 de morti, dintre care cinci in India si unul in Tibet, si aproximativ 1. 000 de raniti, iar cladiri afectate de seismul devastator de acum mai putin de trei saptamani s-au.

Un nou cutremur puternic a avut loc in Nepal. Bilantul tragediei: cel putin 35 de morti si peste 1.000 de raniti

Un nou seismic puternic de 7. 3 pe Richter a lovit Nepalul si a lasat in urma prapad. Cel putin 35 de oameni au murit si alti 1. 100 au fost raniti dar bilantul se modifica de la o ora la alta. Undele de soc.

Un autobuz plin cu pasageri s-a rasturnat intr-o prapastie din China. Cel putin 30 de oameni au murit

Cel putin 30 de persoane si-au pierdut viata dupa ce un autobuz cu mai mult de 40 de pasageri la bord a derapat si a cazut intr-o prapastie adanca din nord-vestul Chinei, provincia Shaanxi. Autoritatile au.

Atac sangeros comis impotriva ismailitilor pakistanezi. Cel putin 43 de persoane au fost ucise

Cel putin 43 de persoane au fost ucise astazi la Karachi, in sudul Pakistanului, intr-un atac armat comis asupra unui autobuz de catre persoane necunoscute, care se deplasau in trafic pe motociclete, relateaza.

Cel putin trei morti intr-o explozie la o fabrica de artificii din Italia

Cel putin trei oameni au murit, iar alti patru au fost raniti intr-o explozie produsa miercuri intr-o fabrica de artificii din sudul Italiei, informeaza site-ul agentiei ANSA.

Explozie la o fabrica de artificii din Italia. Cel putin trei oameni au murit

Cel putin trei oameni au murit, iar alti patru au fost raniti intr-o explozie produsa miercuri intr-o fabrica de artificii din sudul Italiei, informeaza site-ul agentiei ANSA. Incidentul a.

Filipine. Cel putin 31 de oameni au murit intr-o fabrica de mase plastice din Manilla

Cel putin 31 de muncitori si-au pierdut viata si alte zeci au fost raniti, dupa ce un incendiu puternic a izbucnit la o fabrica de mase plastice din suburbiile capitalei filipineze, relateaza Reuters,.

Cel putin cinci morti si 50 de raniti dupa deraierea unui tren

Cel putin cinci persoane au murit si alte 50 au fost ranite dupa ce un tren de pasageri Amtrak, ce transporta peste 200 de persoane, a deraiat si s-a rasturnat in Philadelphia, in noaptea de marti spre miercuri,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )